Το πανεπιστήμιο Leuven (KUL) άνοιξε κέντρο κορονοϊού για φοιτητές

φοιτητές

Το Πανεπιστήμιο Leuven (KUL) άνοιξε το δικό του κέντρο για τεστ κορονοϊού κοντά στο Oude Markt της πόλης στην Φλάνδρα.  Οι φοιτητές που έρχονται στο Leuven από μια κόκκινη ζώνη ή είχαν έρθει σε επαφή με ένα άτομο που αποδείχθηκε θετικό στον κορονοιό μπορεί να κάνει τεστ. 

διαιτολόγος-θεσσαλονίκη-supergreeks

Οκαθηγητής Jef Arnaut του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του πανεπιστημίου δήλωσε στο VRT News ότι “Είναι η φιλοδοξία μας να μπορούμε να δώσουμε στους μαθητές τα αποτελέσματά των τεστ εντός 24 ωρών. Αυτό είναι σημαντικό, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τον εντοπισμό επαφών σε περιπτώσεις θετικών κρουσμάτων. Οι δοκιμές αναλύονται στο Leuven Το εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Το νοσοκομείο είναι μέρος του πανεπιστημίου μας, οπότε αυτό είναι εύκολο γιατί έχουμε γρήγορη πρόσβαση στους ειδικούς ».     

μεταφορική-γερμανία-Ελλάδα-Ολλανδία-βέλγιο
Μεταφορική εταιρεία από Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία

Δεν είναι πρόθεση οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι να έρθουν στο εξεταστικό κέντρο. «Είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές να μην είναι άρρωστοι. Εάν είναι, θα πρέπει πρώτα να πάνε στο Κέντρο Υγείας των Φοιτητών ή στο γιατρό τους. Το εξεταστικό κέντρο είναι πραγματικά μόνο για όσους έχουν ήπια συμπτώματα, για άτομα που έχουν φτάσει από μια περιοχή της από κόκκινη ζώνη ή έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον είναι θετικός στον κορονοιό ».

hair-styling-κομμωτήρια
Hair Stylists σε Ολλανδία και Βέλγιο

Το εξεταστικό κέντρο βρίσκεται στο Zeelstraat, στο κέντρο του Leuven, κοντά στο Oude Markt. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται τεστ σε 500 μαθητές την ημέρα. 

Πηγή
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?