Ρότερνταμ και Άμστερνταμ στους καλύτερους προορισμούς για “mindful travellers”

Ρότερνταμ-Ολλανδία

Σήμερα πάμε να δούμε μια διαφορετική ταξιδιωτική λίστα – αυτή η λίστα αφορά τους συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες. Σε αυτή τη λίστα βρίσκουμε στην 1η θέση το Ρότερνταμ και στην 2η θέση το Άμστερνταμ.

Η λίστα είναι από τη γνωστή ταξιδιωτική πλατφόρμα KAYAK

Για να βγει αυτή η κατάταξη, 4 σημαντικοί παράγοντες μέτρησαν και 28 παράγοντες στο σύνολο – 167 πόλεις εξετάστηκαν. Η μετακίνηση και μεταφορά που παρέχει μια πόλη, το αεροδρόμιο της, η διαμονή και η εμπειρία που μπορεί να σου προσδώσει ένα μέρος, λαμβάνοντας υπόψιν τα πολιτιστικά αξιοθέατα, οι ξεναγήσεις σε μία πόλη, οι τοπικές αγορές κ.α.

Οι 3 κορυφαίες πόλεις για προσεκτικούς / συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες είναι το Ρότερνταμ – (ταξιδιώτες που θέλουν να έχουν τα πάντα και εύκολα), το Άμστερνταμ και το Γκράτς στην Αυστρία. Στην πέμπτη θέση κάποιος θα βρει το Μόναχο από τη Γερμανία, στην 11η την Φρανκφούρτη, στην 12 το Αμβούργο, στην 13η το Βερολίνο. Σε ότι αφορά το Βέλγιο στην 16η θέση βρίσκονται οι Βρυξέλλες. Στις 167 θέσεις που υπάρχουν, μόνο 2 ελληνικές πόλεις βρίσκονται στη σχετική λίστα και αυτές προς το τέλος – Η Αθήνα στην 82η θέση και η Θεσσαλονίκη στην 141η θέση.

Δείτε εδώ στη λίστα αναλυτικά πώς και γιατί έχουμε σε αυτές τις θέσεις, αυτές τις πόλεις, γι’ αυτού του τύπου τους ταξιδιώτες.

Άμστερταμ, Ρότερνταμ, Βερολίνο και όλες οι άλλες πόλεις της λίστας είναι υπέροχοι προορισμοί για διακοπές

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks