Μουσεία Ολλανδίας & MuseumKaart. Όλες οι πληροφορίες (+) σχόλια!

Σου αρέσουν τα μουσεία;

Και σε εμάς αρέσουν…

Μπορεί ο καθένας από εμάς ως κάτοικος Ολλανδίας να παραλάβει πολύ εύκολα την λεγόμενη MuseumKaart και αφού καταβάλει το ποσό των 59,90€ να έχει πρόσβαση σχεδόν σε όλα τα μουσεία της Ολλανδίας ( 400 + ). Επίσης, για άτομα κάτω των 18, η τιμή ανέρχεται 32.45€ !

Πως θα μπορούσα να προμηθευτώ την MuseumKaart?

Είτε απευθείας από την ιστοσελίδα είτε πηγαίνοντας σε ένα μουσείο που είναι συμβαλλόμενο με την MuseumKaart. Εκει πέρα πληρώνεις το αντίτιμο και μπαίνεις απευθείας στο μουσείο της αρεσκείας σου. Έπειτα λαμβάνεις ένα γράμμα και μέσω της ιστοσελίδας τους ανεβάζεις μια φωτογραφία σου και προσθέτεις όλα τα στοιχεία που θα σου ζητήσουν… Σε λίγες μέρες θα λάβεις την κάρτα μουσείων στο σπίτι σου με γράμμα.

Μερικά απο τα μουσεία σας παραθέτουμε παρακάτω:

Philips Museum
Kunstvereniging Diepenheim
Feyenoord Museum
Industrieel Museum Zeeland
Museum Bussemakerhuis
Boerderijmuseum ‘De Bovenstreek’
West Den Haag
Huis Zypendaal
Kasteel Hernen
Huis Verwolde
Kasteel Doorwerth
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Rosendael
Buitenplaats Kasteel Wijlre
Stadsmuseum Almelo

Μουσεία του Άμστερνταμ και μερικά σχόλια από κάποιες εμπειρίες μας:

Comm  |  Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία της χώρας βρίσκεται στη Χάγη.  Αναδεικνύει τη προπαγάνδα των media από τα πρώτα χρόνια μέχρι και το σήμερα.

” Η προπαγάνδα στα χειρότερα της ” 

Nemo Museum  | Eξαιρετικό μουσείο. Τα παιδιά βρίσκονται στο σωστό μέρος. Εμείς οι μεγαλύτεροι επίσης… Διότι και μεις γινόμαστε παιδιά !

Μαθαίνεις για τις επιστήμες,.. μαθαίνεις από αυτές και παίζεις με αυτές… Γίνεσαι παιδί !

Van Gogh Museum  | Για τους λάτρεις του ιμπρεσιονισμού και γενικότερα της τέχνης θεωρείτε ένα από τα καλύτερα μουσεία στον κόσμο, μιας και κοσμεί τους περισσότερους και σίγουρα τους σπουδαιότερους πίνακες του Van Gogh.

Rembrandt Huis | Αγαπημένος Rembrandt. O Rembrandt έγινε γνωστός (και) γιατί ήταν ο 1ος ζωγράφος που ζωγράφισε τους ήρωες τους σε κίνηση. ( Motion )!

FOAM Photography Amsterdam | Για τους λάτρεις της φωτογραφίας… Το μουσείο μάλιστα έχει φιλοξενήσει την έκθεση On Rape – A History of Misogyny, Κεφάλαιο 2 της Ισπανίδας Laia Abril

Eye Film  | Μουσείο κινηματογράφου… All about cinematography! Aνα εποχή, έχει διαφορετικές εκθέσεις και διάφορα θεματικά events. Ένα από τα καλύτερα σημεία επίσης για να απολαύσεις τον καφέ σου.

Stedelijk Museum  | Πολύ μεγάλο μουσείο με αρκετή μοντέρνα τέχνη και μια σειρά από υπέροχες εκθέσεις.

tassenmuseum | Το μουσείο της τσάντας!

Scheepvaartmuseum – Maritime Museum | Οι Ολλανδοί ήταν και είναι από τους πιο σπουδαίους θαλασσοπόρους στον κόσμο. Ένα μουσείο αφιέρωμα στη ναυσιπλοΐα της Ολλανδίας όπου θα επισκεφθείτε και μια ρέπλικα του 17ου αιώνα , VR εμπειρία και άλλα πολλά.

Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Amsterdam Museum  | Το μουσείο της πόλης του Άμστερνταμ …

Anne Frank Huis | Το κλίμα συγκινησιακό. Το μουσείο μας κάνει

Ένα πανέξυπνο κορίτσι, η βαρβαρότητα του 2ου παγκόσμιου πολέμου, το κρυφτό, ένα ημερολόγιο.

Rijksmuseum Amsterdam | Mία μέρα δε σου φθάνει για να το επισκεφτείς όλο και να το απολαύσεις. Ούτε δύο μέρες. Και ούτε και τρεις μάλλον.  Κατά τη δική μας άποψη, μάλλον, το καλύτερο μουσείο της πόλης. Διαβάστε εδώ το άρθρο μας για το Rijksmuseum!

Groningen museum | Έργα τέχνης μέσα σε ένα… έργο τέχνης

Για να δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα μουσεία που σας εξασφαλίζει πρόσβαση η Museumkaart, δείτε στη σχετική ιστοσελίδα !

 

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks