Πάρκα για σκύλους στο Βερολίνο

πάρκα-σκυλιά-βερολίνο-γερμανία

Έχεις σκύλο; Ψάχνεις πάρκα για σκύλους στο Βερολίνο;


Το Βερολίνο είναι μια φιλική προς τα κατοικίδια πόλη με πολλά πάρκα και χώρους πρασίνου, όπου μπορείτε να πάρετε τα σκυλιά σας μια βόλτα και να τα αφήσετε να παίξουν χωρίς λουρί.

Τι άλλο να θέλει ένας σκύλος; Να είναι ελεύθερος σε ένα πάρκο παρέα με σένα και άλλα σκυλιά. Και το Βερολίνο διαθέτει πολλά και μεγάλα πάρκα.

Γερμανία: Πως να πάρετε το κατοικίδιο μαζί σας

Διαβάστε από εδώ το άρθρο μας για τα πάρκα του Βερολίνου!

Δεν είναι λίγοι αυτοί στο Βερολίνο που αφήνουν ελεύθερα τα σκυλιά τους στο Βερολίνο, ακόμα και σε αστικούς δρόμους, όμως κατά την άποψη μας το πιο σωστό και ασφαλές για τα σκυλιά είναι να τα αφήνουμε ελεύθερα σε πάρκα που είναι ειδικά διαμορφωμένα για σκύλους και κυρίως φυλαγμένα.

Εδώ είναι μερικά δημοφιλή πάρκα και περιοχές στο Βερολίνο όπου είναι ευπρόσδεκτοι οι σκύλοι:

  1. Πάρκο Tiergarten: Στην καρδιά του Βερολίνου, το Tiergarten είναι ένα τεράστιο πάρκο όπου τα σκυλιά επιτρέπεται να είναι ελεύθερα σε καθορισμένους χώρους. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια χαλαρή βόλτα με τον γούνινο φίλο σας. Επίσης, το πάρκο αυτό είναι σίγουρα από τα καλύτερα της Ευρώπης.
  2. Volkspark Friedrichshain: Αυτό το πάρκο στην περιοχή Friedrichshain έχει μια καθορισμένη περιοχή για σκύλους όπου τα σκυλιά μπορούν να τρέχουν χωρίς λουρί και να συναναστρέφονται με άλλα σκυλιά. Υπάρχει επίσης μια μικρή λίμνη όπου τα σκυλιά μπορούν να κάνουν τη βουτιά τους. Έχουμε πάει πολλές φορές ως SuperGreeks με το σκυλάκι μας σε αυτό το πάρκο και είχαμε πάντα και οι 2 μας μια καταπληκτική βόλτα σε ένα απίστευτα όμορφο πάρκο.
  3. Volkspark Hasenheide: Αυτό το πάρκο βρίσκεται στο Neukölln και διαθέτει ειδικό χώρο παιχνιδιού για σκύλους. Είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους ντόπιους “σκυλοπατέρες” και “σκυλομητέρες” και υπάρχει αρκετός χώρος για τα σκυλιά να τρέχουν και να παίζουν.
  4. Tempelhofer Feld: Το πρώην αεροδρόμιο Tempelhof έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο δημόσιο πάρκο και τα σκυλιά επιτρέπεται να περιφέρονται χωρίς λουρί στις περισσότερες περιοχές. Είναι ένας μοναδικός και ανοιχτός χώρος για να τον απολαύσετε τόσο εσείς όσο και ο σκύλος σας.
  5. Tegeler Forst: Αυτή η δασική περιοχή στα βόρεια του Βερολίνου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μεγάλες βόλτες με το σκύλο σας. Προσφέρει μονοπάτια όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τη φύση μαζί. Από τις καλύτερες επιλογές για μια μέρα που θα έχεις αρκετό χρόνο για μια μεγάλη βόλτα.
  6. Grünewald: Μια άλλη δασική περιοχή στα περίχωρα του Βερολίνου, το Grünewald προσφέρει πολλά μονοπάτια και χώρους πρασίνου όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία με τον σκύλο σας. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες περιοχές μπορεί να απαιτούν από τα σκυλιά να είναι δεμένα με λουρί, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τους τοπικούς κανονισμούς.
  7. Πάρκο Gleisdreieck: Αυτό το αστικό πάρκο στην περιοχή Kreuzberg διαθέτει ένα κλειστό πάρκο σκύλων όπου τα σκυλιά μπορούν να παίζουν χωρίς λουρί με ασφάλεια.
  8. Mauerpark: Ενώ τα σκυλιά πρέπει να είναι δεμένα με λουρί στα περισσότερα μέρη του Mauerpark, υπάρχει ένας ειδικός χώρος για σκύλους όπου μπορούν να παίξουν ελεύθερα.

Θυμηθείτε να σέβεστε τους άλλους επισκέπτες του πάρκου, να μαζεύετε τα “κακάκια” και να τηρείτε τυχόν κανονισμούς του πάρκου. Επιπλέον, οι νόμοι για το λουρί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πάρκο και την ώρα της ημέρας, επομένως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε την τοπική σήμανση για συγκεκριμένες οδηγίες. Απολαύστε το χρόνο σας εξερευνώντας τα πάρκα του Βερολίνου με τον σκύλο σύντροφό σας!

Η Γερμανία έχει πάρκα για σκύλους σε όλη την επικράτεια. Είναι όλα καταπληκτικά οργανωμένα με σακουλάκια για τα “κακάκια” του σκύλου και ότι άλλο χρειαζόμαστε για μια υπέροχη βόλτα στο πάρκο με τον αγαπημένο μας φίλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks