Προσφορά της Ryanair από / προς πολλά αεροδρόμια της Ευρώπης *(1+1)

man in brown suit standing beside woman wearing black coat

Από επιλεγμένους προορισμούς, σε επιλεγμένες πτήσεις και αναλόγως με τη διαθεσιμότητα η Ryanair δίνει ένα + ένα εισιτήριο!

[UPDATE άρθρου: 23.3.22, ώρα 13:30] Η προσφορά ισχύει μέχρι  03/03/2022 SuperGreek- κάνε τα κανονίσματα σου και κλείσε το επόμενο ταξίδι. Η προσφορά ισχύει και για αεροδρόμια της Ευρώπης, αλλά και τα υπόλοιπα του κόσμου που πετάει η Ryanair.

[UPDATE άρθρου: 23.3.22, ώρα 15:00] Η προσφορά έχει βγει και το σαιτ είναι υπό συντήρηση – έχει αλλάξει επίσης ολόκληρο το layout στην αρχική – Θα ενημερώσουμε για ο,τι νεότερο σχετικά με το θέμα.

[UPDATE άρθρου: 23.3.22, ώρα 15:07] Εδώ μπορείτε να δείτε την προσφορά που ισχύει μέχρι την ημερομηνία που γράψαμε παραπάνω, αλλά είναι κλειστή για την ώρα. Λογικά θα ξανά ανοίξει!

Είσαι κάτοικος Ολλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας ή Βελγίου; Είσαι από την Ελλάδα, αλλά ταξιδεύεις συχνά στο εξωτερικό ή θέλεις κάποια στιγμή να μετακομίσεις προς τα μέρη μας;
Τότε 🙂

Κάνε μας FOLLOW και στο INSTA 🙂

ΛΑΙΚ στο FB 🙂

Με πολλές πτήσεις από Γερμανία (πολλές φτηνές πτήσεις από/ προς πολλά αεροδρόμια), Ολλανδία (ιδιαίτερα από Αιντχόφεν έχει πολλές πτήσεις – Από/ προς Άμστερνταμ έχει μόνο μια πτήση προς Ιρλανδία), από Βέλγιο (πολλές φτηνές πτήσεις από/ προς Σαρλερουά) και Γαλλία (πολλές φτηνές πτήσεις από/ προς πολλά αεροδρόμια).

Για ταξίδι στην Ελλάδα έχει επίσης πολλές πτήσεις διαθέσιμες. Γενικά, θα βρείτε δρομολόγια που να σας βολεύουν και σε καλή τιμή.

Η προσφορά ισχύει για μέχρι σήμερα [22.3.2022] τα μεσάνυχτα και μπορείτε να κλείσετε για πτήσεις που ξεκινούν από αύριο μέχρι τις 31 Μαϊού.

*Η προσφορά δεν ισχύει για δρομολόγια εσωτερικού.

Εμείς κλείσαμε ήδη για Βαρκελώνη ένα 3ημερο με αφορμή αυτή την προσφορά.

Εσύ θα πας κάπου;

Απλά, μπες στο website της Ryanair και κλείσε τα εισιτήρια!

Στόχος μας είναι να εμπνέουμε τους SuperGreeks να ταξιδεύουν όσο περισσότερο είναι εφικτό- είναι σημαντικό να γνωρίζουμε νέους τόπους, ανθρώπους, κουλτούρες. Είναι όμορφο.

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

[doneren_met_mollie]

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks