[Βέλγιο] Τοπικά Lockdown σε όλη τη Φλάνδρα- τι γίνεται με τις χριστουγεννιάτικες αγορές;

emporika-kentra-velgio

Το τέταρτο κύμα κορωνοϊού αναγκάζει διάφορες τοπικές αρχές να λάβουν επιπλέον μέτρα.

Η κυβέρνηση έχει λάβει κάποια μέτρα από το προηγούμενο διάστημα, αλλά οι δήμοι αποφάσισαν ότι αυτά δεν επαρκούν και πήραν την πρωτοβουλία να λάβουν τοπικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Χριστούγεννα με Lockdown? χμμμ πάμε να δούμε τι ισχύει σήμερα

Ανατολική Φλάνδρα

Απαγόρευση για πάρτι και άλλες εκδηλώσεις που δεν είναι επαγγελματικές θα ισχύουν σε όλη την επαρχία από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Αυτή η απαγόρευση θα παραμείνει σε ισχύ για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Γάνδη

Η πόλη της Γάνδης αποφάσισε να ακυρώσει πολλές χειμερινές εκδηλώσεις της πόλης. Αυτά περιλαμβάνουν το Winterfeesten – προγραμματισμένο από τις 9 έως τις 31 Δεκεμβρίου -, την άφιξη του Sinterklaas, τα πυροτεχνήματα στο τέλος του έτους και τη δεξίωση της Πρωτοχρονιάς τον Ιανουάριο.

Ουσιαστικά ακυρώνονται όλες οι δραστηριότητες για τα Χριστούγεννα

Είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας για τα Χριστούγεννα στο Βέλγιο και τις Χριστουγεννιάτικες αγορές την πόλη της Γάνδης – τώρα και αυτή η πόλη πρέπει να διαγραφεί από τη Χριστουγεννιάτικη λίστα μας.

Μπριζ

Οι τοπικές αρχές συζητούν για να υπάρχει CST (Covid Safe Ticket) για την είσοδο στην Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Knokke-Heist: όχι δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους

Όλες οι οργανωμένες πολιτιστικές, αθλητικές και νεανικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε κλειστούς χώρους στο Knokke-Heist θα απαγορευτούν έως τα τέλη Νοεμβρίου για οποιονδήποτε άνω των 13 ετών. Οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες επίσης αποθαρρύνονται.

Leuven

Aκυρώνεται η Χριστουγεννιάτικη αγορά!

Ακυρώνονται σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις που υπήρχαν για Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά. Οι μαθητές και φοιτητές δεν θα μπορούν να κάνουν πάρτι και να συνωστίζονται σε μεγάλες παρέες.

Ουσιαστικά έχουμε τοπικά Lockdown για τα Χριστούγεννα και μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε τις αντιδράσεις και περισσότερων δήμων. Ο κορονοιός χαλάει το πάρτι και φέτος για πολλές πόλεις.

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks