Η Transavia ακυρώνει 331 πτήσεις τον Ιούνιο – ίσως να ακυρωθούν και ακόμα περισσότερες Ιούλιο και Άυγουστο

transavia-ακυρώσεις-πτήσεις

Η αεροπορική εταιρεία Transavia καταργεί άλλες 331 πτήσεις τον Ιούνιο, επικαλούμενη τη συνεχιζόμενη έλλειψη αεροπλάνων καθώς και προβλήματα συντήρησης. 

Συνολικά, το 5% των προγραμματισμένων πτήσεων για τον Ιούνιο δε θα πραγματοποιηθούν και περαιτέρω ακυρώσεις είναι επίσης πιθανές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία. Οι επιβάτες των οποίων οι πτήσεις επηρεάζονται αργότερα το καλοκαίρι θα ενημερωθούν έως τις 25 Μαΐου, σύμφωνα με την  ιστοσελίδα της Transavia .

«Συνειδητοποιούμε πολύ καλά ότι με αυτόν τον τρόπο, θα καταστρέψουμε τα ταξιδιωτικά πλάνα πολλών ανθρώπων. Ζητούμε συγγνώμη για αυτήν την απογοητευτική κατάσταση», αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Η Transavia ακύρωσε 42 πτήσεις από τα αεροδρόμια του Άμστερνταμ, του Αϊντχόβεν και του Ρότερνταμ προς προορισμούς της Νότιας Ευρώπης τον Μάιο.

Η αεροπορική εταιρεία είχε δώσει εναλλακτικές λύσεις για τους περισσότερους από τους επιβάτες που είχαν επηρεαστεί από τις ακυρώσεις.

Το ολλανδικό συνδικάτο μηχανικών αερομεταφορών Nederlandse Vakbond van Luchtvaarttechnici δήλωσε στην Telegraaf νωρίτερα την Τρίτη ότι η αεροπορική εταιρεία πρέπει να ενισχύσει το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης κατά 20% για να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα. 

Η KLM έχει επίσης έλλειψη ειδικευμένων μηχανικών και θα αναγκαστεί επίσης να κάνει περικοπές στις πτήσεις, είπε ο εκπρόσωπος.

Με πληροφορίες από Dutch News, Transavia, KLM

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks