Η κυκλοφορία των τρένων στο Άμστερνταμ επανήλθε σε μεγάλο βαθμό

ολλανδία-τρένα

Ξανά ξεκίνησαν τα τρένα από / προς Άμστερνταμ. Και από / προς αεροδρόμιο Άμστερνταμ γίνονται ξανά κανονικά τα δρομολόγια.

Τα περισσότερα τρένα μέσα και γύρω από το Άμστερνταμ λειτουργούν ξανά, αναφέρει η ProRail. “Λαμβάνοντας υπόψη ίσως κάποιες καθυστερήσεις και ίσως και κάποιες λίγες ακυρώσεις”, λέει ένας εκπρόσωπος. «Όλα θα γίνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι τα τρένα μπορεί να είναι γεμάτα ή να μην έχουν καθαριστεί, λέει ένας εκπρόσωπος της NS. «Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξανατρέξουν τα τρένα, όπως έχουν συνηθίσει οι ταξιδιώτες». Η συμβουλή είναι ακόμα να παρακολουθείτε το πλάνο στο APP και να παρακολουθείτε τα δρομολόγια, πριν ξεκινήσετε για τον σταθμό.

τρένα-αμστερνταμ

Η κυκλοφορία των τρένων στην περιοχή του Άμστερνταμ διακόπηκε για περισσότερες από δώδεκα ώρες λόγω της δυσλειτουργίας πληροφορικής στον έλεγχο κυκλοφορίας στο Άμστερνταμ. Λίγο μετά τις 9 το πρωί σήμερα τα πρώτα τρένα ξεκίνησαν και πάλι να κινούνται χάρη σε ένα έκτακτο μέτρο. Η ProRail άνοιξε μια εναλλακτική τοποθεσία / γραμμή στην Ουτρέχτη. Από εκεί, η κυκλοφορία των τρένων στο Άμστερνταμ μπορούσε να ξανά γίνει πλέον με ασφάλεια, καθώς εκείνα τα συστήματα λειτουργούσαν τέλεια.

Η δυσλειτουργία στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας στο Άμστερνταμ δεν έχει ακόμη επιλυθεί. «Υπάρχει πολύ υλικό και λογισμικό, οπότε είναι σαν να ψάχνεις για μια βελόνα σε μια θημωνιά», είπε ο εκπρόσωπος της ProRail. Η σιδηροδρομική εταιρεία δε θεωρεί ότι η δυσλειτουργία προκλήθηκε από πειρατεία. «Δεν έχουμε σημάδια ότι έγινε κάτι τέτοιο».

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks