Η Ουτρέχτη επιλέχτηκε ως η 2η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για να ζήσεις.

ουτρέχτη-ολλανδία-supergreeks

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ένα υγιές περιβάλλον για να ζήσουν, συνήθως δεν σκέφτονται μεγάλες πόλεις. Αλλά η Ουτρέχτη κάνει την διαφορά. Στην πραγματικότητα, η πόλη προσφέρει ένα από τα πιο υγιή και βιώσιμα περιβάλλοντα διαβίωσης στον κόσμο. σπίτι για καινοτομίες που, όχι μόνο βελτιώνουν την υγεία εκείνων που ζουν εκεί, αλλά και τη συνολική ποιότητα ζωής τους. Και η Ουτρέχτη μοιράζεται πραγματικά αυτήν την καινοτομία και τη γνώση με άλλες πόλεις, σε όλο τον κόσμο. Η πόλη προσελκύει ταλαντούχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, με επιχειρηματίες, εντυπωσιακές νεοσύστατες επιχειρήσεις και επενδύσεις που βρίσκουν το δρόμο τους στην Ουτρέχτη, βοηθώντας την πόλη να ευδοκιμήσει.

Για μαθήματα Ολλανδικών στην Ουτρέχτη…

Η ύπαρξη τόσο ισχυρών βάσεων βοήθησε στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τον υγιή ανταγωνισμό, βελτιώνει το συνολικό βιοτικό επίπεδο και έχει καθιερώσει την πόλη ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσεις – και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Η Ουτρέχτη επιλέχθηκε πρόσφατα ως η 2η καλύτερη περιοχή στην Ευρώπη για να ζήσεις, σύμφωνα με την κατάταξη του Δείκτη Περιφερειακής Ανταγωνιστικότητας (European Regional Competitiveness Index). Πρώτη στην κατάταξη βρίσκεται η Στοκχόλμη, ενώ η δεύτερη θέση μοιράζεται ανάμεσα στην Ουτρέχτη και το Λονδίνο.

Αυτή η μελέτη γίνεται κάθε τρία χρόνια, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και λαμβάνει υπόψη, περισσότερους από 70 συγκρίσιμους δείκτες για την ικανότητα μιας περιοχής να προσφέρει ένα ελκυστικό και βιώσιμο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους να ζουν και να εργάζονται.

Ψάχνεις για υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, ελαιοχρωματιστή στην Ουτρέχτη και στην υπόλοιπη Ολλανδία ;

Αυτοί και πολλοί άλλοι παράγοντες ενθαρρύνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που μετακομίζουν στην Ολλανδία, να θεωρήσουν την Ουτρέχτη ως ιδανικό μέρος για κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Ο πλούσιος ολλανδικός πολιτισμός, η κουλτούρα και η ιστορία δημιουργεί ένα πετυχημένο συνδυασμό με την πολυάσχολη και διασκεδαστική κοινωνική ζωή, που κάνει την πόλη ακόμα πιο προσιτή.

Πηγή

Διαβάστε επίσης για την Ουτρέχτη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks