Κορονοϊός: Update Ολλανδία – Από 26 Αυγούστου μέχρι 1 Σεπτεμβρίου

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Χρειάζεσαι μεταφραστή για επίσημα έγγραφα;

3597 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 την τελευταία εβδομάδα στην Ολλανδία. 9 περισσότερα θετικά κρούσματα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.  Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, οι δημοτικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας (GGDs) ανέφεραν εισαγωγές στο νοσοκομείο (τρέχουσες ή προηγούμενες) λόγω του COVID-19 για 57 ασθενείς. 27 λιγότερες εισαγωγές σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναφέρθηκαν 24 θάνατοι, 8 λιγότεροι από την προηγούμενη εβδομάδα.

*Δεν σημειώθηκαν όλες οι αναφερόμενες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, εισαγωγές νοσοκομείων ή θάνατοι την τελευταία εβδομάδα. Κάποια στοιχεία έρχονται σε πιο αργά. Για αυτόν τον λόγο, τα αριθμητικά στοιχεία συχνά συμπληρώνονται με προηγούμενες εκθέσεις που δεν είχαν ακόμη συμπεριληφθεί.

Θέλεις να κάνεις μαθήματα Ολλανδικών;

Περισσότερα από 163 χιλιάδες άτομα έχουν κάνει το τεστ αυτή την εβδομάδα για τον κορονοιό. 23000 περισσότερα τεστ από την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή. Ο αριθμός διάδοσης του ιού είναι περίπου 1.

Από την 1η Ιουνίου 2020, οποιοσδήποτε στην Ολλανδία με (ήπια) συμπτώματα μπορεί να κάνει τέστ κορονοιού. Δεδομένου ότι είναι πιθανό να μην δοκιμαστούν όλα τα άτομα που έχουν Covid-19, οι πραγματικοί αριθμοί στην Ολλανδία είναι πιθανώς υψηλότεροι από τους αριθμούς που αναφέρονται σε αυτή την αναφορά.

Στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας εχθές ( 1/9), ο υπουργός De Jonge ζήτησε από αυτούς που δεν έχουν συμπτώματα να μη ζητάνε να κάνουν τεστ. Δεν υπάρχει επάρκεια.

Αγοράζουμε online – αγοράζουμε ελληνικά

Τα μέτρα

Είναι ακόμη σημαντικό για τους ανθρώπους να συμμορφώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού: κοινωνική αποστασιοποίηση (μέση απόσταση 1,5 μέτρο),τακτικό πλύσιμο χεριών, φτέρνισμα και βήχας στον αγκώνα σας.

Επίσης: μείνετε σπίτι αν έχετε συμπτώματα και καλέστε τον γιατρό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε τον νέο κορονοϊό υπό έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks