Βέλγιο: Πώς να πας από / προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

βέλγιο-αεροδρόμιο-μετακίνηση

Αν έρχεσαι για διακοπές στο Βέλγιο και η άφιξη σου γίνεται στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, η μετακίνηση σου από / προς αυτό και το κέντρο της πόλης είναι πανεύκολη!

Μπορείς να πας με ταξί, αυτοκίνητο, τρένο ή λεωφορείο!

Αυτοκίνητο

Η οδήγηση από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών προς το κέντρο της πόλης είναι ένα σύντομο ταξίδι, που καλύπτει 15 χιλιόμετρα και διαρκεί περίπου 20 έως 30 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση – καμιά φορά και παραπάνω.

Μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο απευθείας από το αεροδρόμιο ή να έρθει να σε παραλάβει κάποιος.

Ταξί

ταξί-βέλγιο

Στο επαγγελματικό μας δίκτυο θα βρεις τον Κο Βανάκα για να σε από / προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο: Τηλέφωνο επικοινωνίας και περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στον επαγγελματικό μας κατάλογο για τους Έλληνες του Εξωτερικού: Δες εδώ!

Δημόσιες συγκοινωνίες – Τρένο, λεωφορείο

τρένα-βέλγιο

Το αεροδρόμιο διαθέτει τον δικό του σιδηροδρομικό σταθμό, με τρένα που εκτελούν έξι δρομολόγια ανά ώρα προς τους κεντρικούς σταθμούς των Βρυξελλών, που χρειάζονται περίπου 17 λεπτά. Ένα μόνο εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένου του τέλους αεροδρομίου, είναι 10,30 € !

Λεωφορεία εκτελούν επίσης δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς την πόλη. Η Γραμμή Αεροδρομίου (Λεωφορείο 12) συνδέεται με το σταθμό Brussels-Schuman στην Ευρωπαϊκή Συνοικία, με διάρκεια ταξιδιού περίπου 30 λεπτά. Ανάλογα με τη κίνηση, αυτό το “ταξίδι” μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο

Για όσους σχεδιάζουν να επισκεφθούν άλλες πόλεις του Βελγίου, όπως η Γάνδη, η Μπριζ, η Λουβέν, η Λιέγη, το Mechelen και η Αμβέρσα, ο σιδηροδρομικός σταθμός του αεροδρομίου παρέχει βολικές συνδέσεις, με τη συχνότητα των τρένων που ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό.

Με αυτές τις επιλογές, μπορείτε να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς που ταιριάζει στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας.

Το Βέλγιο και οι Βρυξέλλες είναι υπέροχοι προορισμοί για διακοπές. Οι Αρδέννες, η Μπρίζ, η Γάνδη, η Λιέγη, τα Χριστούγεννα και τα Χριστουγεννιάτικα χωριά. Πολλοί – πολλοί λόγοι για να επισκεφτεί κάποιος αυτή την υποτιμημένη χώρα – μια μικρή χώρα που εύκολα μπορείς να μετακινηθείς και να ανακαλύψεις απίστευτους θησαυρούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks