Πολλά δρομολόγια τρένων ακυρώνονται στην Ολλανδία

ολλανδία-τρένα-ουτρέχτη

Τα τρένα της Ολλανδίας λειτουργούσαν πάντα άψογα, αλλά όχι τον τελευταίο καιρό. Το τελευταίο διάστημα είναι καθημερινό φαινόμενο να ακυρώνονται τρένα στην Ολλανδία, λόγω έλλειψης προσωπικού!

 Ο σιδηροδρομικός φορέας λέει ότι δεν έχει αρκετό προσωπικό για να λειτουργούν όλα τα τρένα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να σταματήσουν προσωρινά ορισμένα τρένα. 

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τη σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Ναιμέχεν και Ρότερνταμ, η οποία περνάει μέσω Άρνεμ, Ουτρέχτης και αεροδρόμιο Schiphol. Από τα τέλη του περασμένου έτους, κάθε δέκα λεπτά εξυπηρετούσε τον κόσμο ένα υπεραστικό τρένο προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις, αλλά από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα περνάει μόλις ένα τρένο κάθε 15 λεπτά. 

1100 θέσεις εργασίας πρέπει να καλυφτούν στον ΝS για να ξανά λειτουργούν κανονικά τα τρένα στην Ολλανδία. Από μηχανικούς, οδηγούς έως IT ψάχνεις ο NS.

Για τις θέσεις εργασίες στη σιδηροδρομική υπηρεσία της Ολλανδίας δείτε εδώ!
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?