Ψάχνεις για δουλειά στην Ολλανδία; Όλες οι πληροφορίες σε ένα άρθρο!

Δουλειά στην Ολλανδία

Kαταγράψαμε όσα περισσότερα Links και πληροφορίες μπορούσαμε σε ένα άρθρο για την εύρεση εργασίας στην Ολλανδία.

Αν ήρθες στην Ολλανδία “σήμερα” και ψάχνεις για δουλειά χωρίς να έχεις κάποιο πτυχίο ή ειδικότητα και δεν γνωρίζεις Ολλανδικά, τότε μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις ψάχνοντας εργασία είτε σε “Ηoreca”, είτε σε κάποιο μαγαζί στο κέντρο των μεγάλων τουριστικών πόλεων της Ολλανδίας ( Άμστερνταμ, Rottterdam κ.α ), είτε στα ξενοδοχεία που έχουν πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση, είτε σε αντίστοιχα πεδία εργασίας.

Στην περίπτωση που διαθέτεις πτυχίο/α, είσαι εξειδικευμένος σε κάποιον επαγγελματικό τομέα, τότε η υπόθεση “εργασία” στην Ολλανδία γίνεται αρκετά ευκολότερη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι εποχές αλλάξαν και ακόμα και στην Ολλανδία για κάποιες επαγγελματικές κατηγορίες η εύρεση εργασίας είναι αρκετά δύσκολη και απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και μοιάζει αρκετά ευκολότερη εάν μένεις ήδη στην Ολλανδία.

Links για δουλειά στην Ολλανδία

Ας ξεκινήσουμε με ένα page στο Facebook που είναι στα Ελληνικά και συχνά διαθέτει εργασία για Έλληνες αλλά και γενικότερα:

Νοσηλεύτες και γιατροί:

Η Booking έχει πάντα αρκετές δουλειές στην Ελληνική γλώσσα αλλα και γενικότερα:

Παρακάτω θα βρείτε μερικά Link απο Agencies εργασίας:

  • Ardekay | IT
  • Darwin recruitment | IT και τηλεπικοινωνίες – Αρκετές εργασίες – Πολύ καλή εξυπηρέτηση – Δουλειές και στην Αγγλική γλώσσα ( Free )
  • Bonque | Πολύ καλή υπηρεσία με επαγγελματίες – Αρκετές δουλειές και στην Αγγλική γλώσσα ( Free )
  • Aquent | Kυρίως Web

Αgencies με αρκετές δουλειές και βάση την Αγγλική Γλώσσα:

Γενικά ( Μέρος 1ο ):

Για αρχιτέκτονες: 

Εποχιακή εργασία:

Γενικά ( Μέρος 2ο ):

  •  * H λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα ιστοσελίδα που θα ανακαλύπτουμε. Βοήθησε μας και εσύ ως προς αυτή την κατεύθυνση ! 🙂

 

Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks