[Βέλγιο] Σήμερα ανοίγουν τα πανέμορφα Βασιλικά Θερμοκήπια του Laeken!

Βασιλικά-θερμοκήπια-Λάακεν-Βρυξέλλες

Από την Πέμπτη 13 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου, τα Βασιλικά Θερμοκήπια του Laeken στις Βρυξέλλες θα ανοίξουν για το ευρύ κοινό σύμφωνα με την ετήσια παράδοσή του, παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός έκλεισε τα Βασιλικά Θερμοκήπια πέρυσι

Πέρυσι, τα Βασιλικά Θερμοκήπια παρέμειναν κλειστά, καθώς τα μέτρα καταπολέμησης του κορωνοϊού εκείνο το διάστημα απαγόρευαν τέτοιες δραστηριότητες, ενώ φέτος, το άνοιγμά τους καθυστέρησε κατά ένα μήνα.

Τα πανέμορφα Βασιλικά Θερμοκήπια

Προκειμένου να δημιουργηθεί μια καλύτερη εμπειρία, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά μια ευρύτερη υπαίθρια διαδρομή. Δηλαδή, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν μέσα από το διαμορφωμένο τμήμα του χώρου, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα θερμοκήπια από απόσταση πριν μπουν μέσα.

Σχετικά άρθρα:

[Βέλγιο] Χιλιάδες επισκέπτες στο μπλε δάσος Hallerbos!

[Βέλγιο] Χώρος πρασίνου προς τιμήν της Άννας Φρανκ

Τα θερμοκήπια με τα υποτροπικά φυτά, τον θολωτό Χειμερινό Κήπο και τις Πορτοκαλιές (σ.σ.: ένα ειδικό κτίριο με πορτοκαλιές και άλλα οπωροφόρα δέντρα), όπου θα ανθίσουν φέτος οι πορτοκαλιές, οι δάφνες και οι καμέλιες. Ωστόσο, άλλα θερμοκήπια θα παραμείνουν κλειστά λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, καθώς η απόσταση μεταξύ των επισκεπτών δεν είναι εγγυημένη.

Τι πρέπει να ξέρετε;

Πριν κάνετε την επίσκεψη σας στα πανέμορφα Βασιλικά Θερμοκήπια, είναι υποχρεωτικό να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων και τα ισχύοντα μέτρα επιτρέπουν έναν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών ανά ημέρα.

Τα Βασιλικά Θερμοκήπια του Laeken είναι μία πανέμορφη τοποθεσία για επίσκεψη. Διάσημη είναι η Βασιλική Βοτανική συλλογή, με παλιά φυτά από την Αφρική και διάφορα είδη σπάνιων λουλουδιών που καλλιεργούνται μέσα στα Βασιλικά Θερμοκήπια.

Οι καμέλιες είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη συλλογή στον κόσμο σε θερμοκήπιο.

Εικόνα: encircleworldphotos.photoshelter.com

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Author: Whatsoeva

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks