[Βέλγιο] Vandenbroucke: Αν είμαστε προσεκτικοί, το καλοκαίρι θα είναι πανέμορφο για όλους

καλοκαιρι-βελγιο

Με το “Σχέδιο Ελευθερίας” που πρότεινε η φλαμανδική κυβέρνηση αυτό το σαββατοκύριακο, το Βέλγιο θα μπορούσε να περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι, αλλά μόνο εάν όλοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας Frank Vandenbroucke.

Σε συνέντευξή του στο VTM News το απόγευμα της Κυριακής, ο Frank Vandenbroucke αντέδρασε σε προηγούμενες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Alexander De Croo ότι τα μεγάλα φεστιβάλ θα πρέπει να είναι και πάλι δυνατά το δεύτερο εξάμηνο του καλοκαιριού, με πιστοποιητικά εμβολιασμού και αρνητικά τεστ.

“Πιστεύω, ότι μπορούμε πράγματι να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι και καλώ για σαφείς, προσεκτικές συμφωνίες ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε, ότι τα μεγάλα φεστιβάλ μπορούν να συνεχιστούν με ασφάλεια”, δήλωσε ο Vandenbroucke, αναφερόμενος σε αυτό ως ένα είδος “συμφώνου για φεστιβάλ”, το οποίο θα πρέπει να εξαρτάται από τέσσερις όρους.

Οι προϋποθέσεις για ένα πανέμορφο καλοκαίρι

“Πρώτον, μπορείτε να αρχίσετε να διοργανώνετε μεγάλα φεστιβάλ μόνο όταν τα νοσοκομεία αποτελούν ασφαλές καταφύγιο και η υγειονομική περίθαλψη είναι εγγυημένη”, ανέφερε. “Ο αριθμός των ατόμων με κορωνοϊό στις ΜΕΘ πρέπει να μειωθεί δραστικά και ο αριθμός των καθημερινών εισαγωγών στα νοσοκομεία πρέπει επίσης να μειωθεί”.

Σχετικά άρθρα:

Αναλυτικά όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από 8 Μάϊου-εστίαση, εκδηλώσεις, αριθμός ατόμων

Η Brussels Airlines θα προσφέρει στους ταξιδιώτες ιατρική υποστήριξη έναντι αμοιβής

[Βέλγιο] Η Φλάνδρα παρουσιάζει το “Σχέδιο Ελευθερίας”

Σύμφωνα με τον Vandenbroucke, η δεύτερη προϋπόθεση είναι η ασφάλεια των νέων που παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις. “Πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε εμβολιαστεί ή ότι είχατε κάνει πρόσφατα αρνητικό τεστ. Ένα “Πράσινο Πιστοποιητικό” είναι απαραίτητο.”

“Τρίτον, οι άνθρωποι που παρευρίσκονται πρέπει να εξετάζονται στην εκδήλωση κάθε μέρα. Πρέπει να κάνουν τεστ πολύ συχνά”, δήλωσε ο Vandenbroucke.

Η τέταρτη προϋπόθεση είναι “να είστε προσεκτικοί με ανθρώπους που προέρχονται από μακρινές χώρες με άλλες μεταλλάξεις του ιού”, σύμφωνα με τον ίδιο. “Βεβαίως, μόνο άτομα από την Ευρωπαϊκή Ένωση [θα επιτρέπεται να παρευρεθούν], και μόνο από χώρες που έχουν τον κορωνοϊό υπό έλεγχο”.

Άλλες διατάξεις

Ο Vandenbroucke πρόσθεσε, ότι “εάν η πρόθεση είναι ένα όμορφο καλοκαίρι, τότε νομίζω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.”

Αύριο, Τρίτη, η Συμβουλευτική Επιτροπή του Βελγίου θα συνεδριάσει στις 9:00 π.μ. για να συζητήσει τις ακριβείς λεπτομέρειες και τους όρους αυτού που ο De Croo αποκάλεσε “ένα καλοκαιρινό σχέδιο“. Έπειτα, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινωθούν οι τελευταίες αποφάσεις σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Τη συνέντευξη Τύπου θα καλύψουν ζωντανά οι SuperGreeks!

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks