Ολλανδία: Επιστρέφει η κανονικότητα στα τρένα από 10 Δεκεμβρίου

τρένα-ολλανδία

Τα τρένα στην Ολλανδία ξανά επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς με πάρα πολλά δρομολόγια, χωρίς πολλές ακυρώσεις και καθυστερήσεις.

Το νέο χρονοδιάγραμμα του NS που τίθεται σε ισχύ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει περισσότερα τρένα σε δημοφιλή δρομολόγια, περισσότερα τρένα υπεραστικών μεταξύ μεγάλων πόλεων και τη γραμμή υψηλής ταχύτητας που θα λειτουργήσει ξανά . Ωστόσο, σε ορισμένες διαδρομές θα μειωθεί η συχνότητα των τρένων, αναφέρει η De Telegraaf .

Στο νέο χρονοδιάγραμμα, ο NS θα εκτελεί και πάλι τέσσερα τρένα Intercity ανά ώρα μεταξύ των μεγάλων πόλεων, επίσης τα Σαββατοκύριακα και τις ώρες εκτός αιχμής. Θα υπάρχουν επίσης συχνότερα τρένα σε δημοφιλή δρομολόγια. Το Intercity Direct στη γραμμή υψηλής ταχύτητας μεταξύ Μπρέντα και Άμστερνταμ θα επιστρέψει. Από την άλλη πλευρά, ο NS θα εκτελεί λιγότερα τρένα σε πολλές διαδρομές, ειδικά εκτός των ωρών αιχμής. 

Σε κάθε περίπτωση, από την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορούν 1800 περισσότερα τρένα καθημερινά !

ολλανδία-τρένα-ουτρέχτη

O NS θα χρησιμοποιεί επίσης τη νέα γενιά Intercity (ICNG) πιο συχνά το επόμενο έτος, αυξάνοντας τον αριθμό των νέων τρένων βήμα προς βήμα. Το 2024, οι ταξιδιώτες θα βλέπουν τα νέα τρένα πιο συχνά στις γραμμές Άμστερνταμ-Ρότερνταμ και Χάγη-Αϊντχόβεν, και ο NS θα αρχίσει να δοκιμάζει το ICNG προς Leeuwarden/Groningen και προς Βρυξέλλες.

Να σημειώσουμε ότι ολόκληρο τον προηγούμενο μήνα, τα τρένα είχαν σοβαρές καθυστερήσεις / ακυρώσεις τρένων λόγω έργων που γίνονται στις σιδηροδρομικές γραμμές. Το υπόλοιπο του 2023 και ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων, θα πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks