Τι ΔΕΝ κάνεις στην Κολωνία (Γερμανία)

κολωνία

Πας στην Κολωνία για διακοπές ή για να ζεις; Τότε θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!

Δε μιλάς για το Ντίσελντορφ

Όσο οι ντόπιοι της Κολωνίας αγαπούν την πόλη τους, άλλο τόσο μισούν το Ντίσελντορφ με πάθος. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο πόλεων χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και συντηρείται μέχρι και σήμερα κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων, της επιλογής της μπίρας και άλλων εκφάνσεων.

Φυσικά, ισχύουν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα για την φαινομενική διαμάχη αυτών των πόλεων, αλλά φυσικά στην πραγματικότητα μπορείς να κάνεις και να πεις ότι θέλεις… Βέβαια, ίσως ποτέ να μην παραλάβεις την μπίρα σου αν ζητήσεις τη λάθος – την Ντισελτορφιανή μπίρα!

ΔΕΝ κολυμπάς στο Ρήνο

Οι όχθες του ποταμού έχουν πολλά σημεία που φαίνονται ελκυστικά για κολύμπι, αλλά μην κάνετε το λάθος. Ο ποταμός είναι διαβόητος για τα δόλια ρεύματα και ο απόηχος των διερχόμενων φορτηγών πλοίων τραβάει τους κολυμβητές στα βαθύτερα νερά. Είναι επικίνδυνο.

Αν πάλι κάνεις μια βουτιά, μείνε σε ρηχά νερά – Οι αμμώδεις παραλίες στο Rodenkirchen είναι ένα καλό μέρος για μπανάκι με προσοχή.

Ναι, ναι είμαστε και εμείς που ψαχνόμαστε για καμιά βουτιά όταν έχει πολλή ζέστη και μέχρι να πάμε στις καταγάλανες παραλίες της Ελλάδος. Λίγη δροσούλα βρε παιδιά…

Δε σταματάς τις μπίρες

Μάθε να λες όχι στις μπιραρίες!

Η επίσκεψη σε ένα από τα πολλά ζυθοποιεία της Κολωνίας είναι απαραίτητη, αλλά υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην προσπαθήσετε να παραγγείλετε λεμονάδα – σε κάθε περίπτωση, μάλλον θα σε σερβίρουν μπίρα!

Μόλις η μπίρα σας τελειώνει τότε ο μπάρμαν (Köbes) θα σας βάλει την επόμενη Kölsch σας!

ΤΙP : Αν θέλετε να σταματήσετε τα ατελείωτα γεμίσματα, απλά τοποθετήστε το σουβέρ σας πάνω από το ποτήρι.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks