Βέλγιο: Ώρα για ταξίδια, σωστά;

toyrismos-ollandia-ellada

Η είδηση ​​που κάθε ομογενής (και Βέλγος) περίμενε πως και πως, έφτασε επιτέλους! Το Βέλγιο θα άρει και επισήμως την απαγόρευση των μη απαραίτητων ταξιδιών στο εξωτερικό μετά τις διακοπές του Πάσχα, όπως επιβεβαίωσε το νέο Υπουργικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε την Κυριακή.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή μπορούμε να ταξιδέψουμε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πετάξουμε δύο ρούχα σε μία βαλίτσα και να εξαφανιστούμε… Στην πραγματικότητα, δεν έχουν αλλάξει πολλά ακόμη, δυστυχώς.

Τα μέτρα που ίσχυαν πρωτύτερα για τα ταξίδια θα τεθούν ξανά σε ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ζουν στο Βέλγιο θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – αλλά, όλα τα άλλα φαντάζουν ακόμη σαν ένα μπερδεμένο κουβάρι.

Παρόμοια άρθρα

Νέα παράταση notam πτήσεων εσωτερικού, παρατάσεις και αλλαγές στις αεροπορικές οδηγίες πτήσεων εξωτερικού.

Βέλγιο: Επιτρεπόμενα και απαγορευμένα ταξίδια

Ταξιδιωτική οδηγία για Βέλγιο – Απαγορεύονται τα μη-υποχρεωτικά ταξίδια

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου, Alexander De Croo, τα ταξίδια ναι μεν επιτρέπονται, αλλά δεν συνίστανται. Αυτό σημαίνει, ότι όποιος ταξιδεύει θα πρέπει να παρουσιάζει αρνητικό τεστ κατά την αποχώρηση, αλλά και κατά την άφιξη του στη χώρα, ενώ ταυτόχρονα όσοι επιστρέφουν από ταξίδια παραμένουν σε υποχρεωτική καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες για τα ταξίδια είναι ακόμη αρκετά ασαφείς και είναι πιθανό να ανακοινωθούν στο πλαίσιο ενός νέου πακέτου μέτρων από τον Πρωθυπουργό του Βελγίου, Alexander De Croo σε μία επόμενη συνέντευξη Τύπου.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να εστιάσουμε στο θετικό της υπόθεσης: Σύντομα θα έχουμε ξανά τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε, ακόμα και με ορισμένους περιορισμούς (τεστ, καραντίνα κ.α.) και υπό προϋποθέσεις. Το αν θα μπούμε στο αεροπλάνο με την πρώτη ευκαιρία ή όχι, εναπόκειται καθαρά στη δική μας κρίση.

Έτσι, η σημερινή ερώτηση είναι απλή.

Εσείς θα ταξιδεύατε υπό αυτές τις συνθήκες;

Ναι ή όχι;

Εύα Καρολίδου


Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks