Που βρίσκουμε Φραπέ και Φρέντο σε Ολλανδία και Βέλγιο

Καλοκαιρινές οι ημέρες και τι καλύτερο από ένα παγωμένο freddo στην Ολλανδία και το Βέλγιο;

👉 Δείτε τα σημεία σε Ολλανδία και Βέλγιο όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ένα freddάκι αλά Ελληνικά!

Ολλανδία

De bladerdeeg specialist Στο De Bladerdeeg πηγαίνουμε για να πάρουμε τη μπουγάτσα ή την πίτα της προτίμησης μας και φυσικά Freddo ή φραπέ ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Είναι σε έναν υπαίθριο χώρο, στο κέντρο του Άμστερνταμ και σε ένα από τα πιο γνωστά flea market της πόλης, την Waterlooplein και θα νιώσετε για λίγο Σαλονίκη, στο Άμστερνταμ!

ΟlivityΈνα εξαιρετικό μαγειρείο σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του Άμστερνταμ όπου πέρα από τα λαχταριστά του φαγητά , μας προσφέρει χειροποίητες πίτες και παγωμένα φρεντάκια.

Cheesy Cakes : Σου αρέσουν τα cheesecakes όσο σε εμάς; Τότε θα πρέπει να πας να δοκιμάσεις τις καταπληκτικά cheesecake του Cheesy cakes! Το εν λόγω μαγαζί θα το βρεις στο Άμστερνταμ επίσης και στο κέντρο της πόλης, όπου και θα συνδυάσεις το cheesecake και με έναν παγωμένο freddo!

P__D deli pies & coffee Co. : Ένας πολύ όμορφος χώρος στο κέντρο του Leiden, με χειροποίητες πίτες και παγωμένο freddάκι. Θα βρείτε επίσης ελληνικά προϊόντα στην εν λόγω επιχείρηση.

Elliniko – The all day Greek  : Στην καρδιά του Ρότερνταμ βρίσκουμε επίσης παγωμένα Freddάκια… Γενικά στο Elliniko μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα, αφού μπορείς να πας για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και για κρέπα!

La Fresko : Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη του Ρότερνταμ βρίσκουμε , επίσης, το παγωμένο μας καφεδάκι. Φρεντάκι ή Φραπεδάκι , παίρνουμε και κάτι να φάμε και συνεχίζουμε τη μέρα μας “φρεσκαδούρα” …

Βέλγιο

Médi Délices : Το Médi Délices είναι ένα μπακάλικο στη Λιέγη με υπέροχα Ελληνικά προϊόντα αλλά και χώρο για να απολαύσετε το Freddάκι σας ή απλά να σας το ετοιμάσουν και να το πάρετε μαζί σας. Το Medi κάνει όλους τους κλασσικούς Ελληνικούς καφέδες που γνωρίζεις. Freddo Espresso, Freddo – Cappuccino, Ελληνικό καφεδάκι – μερακλίδικο και ότι άλλο θέλεις.

*Σίγουρα και σε περισσότερα μέρη στην Ολλανδία μπορείς να βρεις freddάκι αλά Ελληνικά, αλλά εμείς καταγράψαμε μόνο τις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο SuperGreeks και φυσικά τους γνωρίζουμε , έχουμε δοκιμάσει, πηγαίνουμε συχνά και τις προτείνουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks