Δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε Ρότερνταμ και Άμστερνταμ από 1η Σεπτεμβρίου

Άμστερνταμ-Ρότερντα-μάσκα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 31.7.2020 θα ήταν η υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε πολυσύχναστους δρόμους του Άμστερνταμ και Ρότερνταμ με στόχο την καταπολέμηση του κορονοιού. Οι δήμαρχοι του Άμστερνταμ και Ρότερνταμ είχαν αποφασίσει για τις μάσκες να είχαν ισχύ από τις 5.8 μέχρι 31.8. Δεν θα παραταθεί αυτή η απόφαση και πλέον θα μπορούμε να κυκλοφορούμε (όσοι θέλουν) χωρίς μάσκες στους γνωστούς, πολυσύχναστους δρόμους των δύο μεγάλων πόλεων της Ολλανδίας.

Η απόφαση που είχε παρθεί ίσχυε για όλους τους ανθρώπους άνω των 12 ετών σε  τουριστικούς δρόμους του Άμστερνταμ και πιο συγκεκριμένα σε Red Light , Kalverstraat (εμπορικός δρόμος), Nieuwendijk και στο open market του Albert Cuyp, όπως και στου Ρότερνταμ τους τουριστικούς δρόμους και πιο συγκεκριμένα : Coolsingel, Lijnbaan, Meent και Nieuwe Binnenwegplein. Ακόμα στα εμπορικά κέντρα Alexandrium και Zuidplein, καθώς και στις αγορές Afrikaanderplein, De Binnenrotte και Visserijplein.

Η απόφαση δεν θα πάρει παράταση έπειτα από διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών όπου εξέλαβαν αυτή την απόφαση ότι ήταν εις βάρος τους. Το 1/3 των επισκεπτών πήγαινε σε αυτές τις περιοχές από τη στιγμή που θεσπίστηκε η μάσκα στους μεγάλους τουριστικούς και πολυσύχναστους δρόμους. Αυτή η απόφαση συμφωνεί και με την άποψη της κυβερνήσεως της Ολλανδίας που δε συστήνει γενικά τη μάσκα εκτός από τους εσωτερικούς χώρους των ΜΜΜ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks