Ξεναγήσεις στο Χριστουγεννιάτικο Άμστερνταμ στην Ελληνική γλώσσα

ξεναγήσεις-ολλανδία-ελληνικά

Αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων, το Supetrips με ενθουσιασμό ανακοινώνει μια σειρά από ειδικές ξεναγήσεις στο Άμστερνταμ, που πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα.

Τα Χριστούγεννα στο Άμστερνταμ είναι παραμυθένια !

Αυτές οι περιηγήσεις που απευθύνονται σε ελληνόφωνους επισκέπτες και ντόπιους υπόσχονται ένα μοναδικό συνδυασμό εορταστικού κλίματος, γνώσης και γέλιου.

Ξενάγηση με τα πόδια στο Άμστερνταμ (στην ελληνική γλώσσα*)

ξενάγηση-πόδια-αμστερνταμ

Ελάτε μαζί μας στις 24 και 29 Δεκεμβρίου για μαγευτικές περιηγήσεις με τα πόδια στη χειμερινή χώρα των θαυμάτων του Άμστερνταμ. Αυτές οι περιηγήσεις θα σας μεταφέρουν στους όμορφα φωτισμένους δρόμους της πόλης, που παρουσιάζουν ιστορικά ορόσημα και χριστουγεννιάτικες αγορές. Θα μάθουμε για τα πάντα που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πόλης. Θα σταματήσουμε στα πιο όμορφα μέρη της πόλης και θα μάθουμε γι’ αυτά.

Κρατήσεις θέσεων για την ελληνόφωνη ξενάγηση στο Χριστουγεννιάτικο Άμστερνταμ, κάνετε από εδώ!

Αυτές οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 10:00 ! 🙂

Ξενάγηση με τα ποδήλατα στο Άμστερνταμ

Στις 28 Δεκεμβρίου, ζήστε τη διάσημη ποδηλατική κουλτούρα του Άμστερνταμ με την ειδική μας ποδηλατική περιήγηση. Αυτή η βόλτα θα εξερευνήσει τα καλύτερα σημεία της πόλης, προσφέροντας έναν διασκεδαστικό και δραστήριο τρόπο να βιώσετε το πνεύμα των διακοπών.

Aυτό το τουρ ξεκινάει στις 16:00, ώστε να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε νυχτερινή ώρα το LIGHT FESTIVAL του Άμστερνταμ 🙂

Κρατήσεις θέσεων για την ελληνόφωνη ξενάγηση στο Χριστουγεννιάτικο Άμστερνταμ με το ποδήλατο, κάνετε από εδώ!

Ζήστε τη Χριστουγεννιάτικη Μαγεία του Άμστερνταμ στη γλώσσα σας Οι έμπειροι ελληνόφωνοι οδηγοί μας είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραδόσεις του Άμστερνταμ, κάνοντας τις διακοπές σας αξέχαστες.

Πληροφορίες κράτησης: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να κρατήσετε τη θέση σας και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον [ιστότοπο] ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [στοιχεία επικοινωνίας].

Στο τέλος κάθε ξενάγησης υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και προτάσεις. Όσοι κλείνετε ξεναγήσεις από τώρα, πριν έρθετε στο Άμστερνταμ για διακοπές μπορούμε να έχουμε μια τηλεφωνική να κλήση, ώστε να σας ενημερώσουμε για ότι χρειάζεστε και αφορά το ταξίδι σας στο Άμστερνταμ.

Επικοινωνία: Στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] ή απευθείας στο INBOX του SuperTrips ή του SuperGreeks.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks