Ολλανδία: Αύξηση τιμών στα εισιτήρια των τρένων

ολλανδία-τρένα-ουτρέχτη

5,5% περισσότερο θα πληρώνουν όσοι χρησιμοποιούν τα τρένα στην Ολλανδία από το επόμενο έτος, ενώ το κόστος ορισμένων εισιτηρίων διαρκείας περιόδου αιχμής θα μειωθεί κατά 2,4%, ανακοίνωση την Πέμπτη η σιδηροδρομική εταιρεία NS.

Η προπώληση συνεχίζεται – ανυπομονούμε να ανταμώσουμε οι Έλληνες της Ολλανδίας

Tιμές εισιτηρίων για τρένα της Ολλανδίας

Την ίδια στιγμή, τα διεθνή εισιτήρια θα αυξηθούν κατά 5%, ένα εισιτήριο διαρκείας εκτός αιχμής αυξάνεται κατά 10% και τα εισιτήρια πρώτης θέσης θα είναι 7,4% ακριβότερα, ανέφερε η NS.

Παρά την αύξηση, τα τρένα παραμένουν φθηνότερη επιλογή από τα αυτοκίνητα για τους μετακινούμενους, λόγω των υψηλών τιμών της βενζίνης, δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της NS, Tjalling Smit. «Θέλουμε να διατηρήσουμε τα εισιτήρια τρένων σε προσιτές τιμές, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να χρησιμοποιούν το τρένο».

Έλλειψη προσωπικού

Η υπηρεσία NS δυσκολεύεται επίσης να αντιμετωπίσει την έλλειψη προσωπικού, η οποία οδήγησε σε μειωμένες υπηρεσίες και μικρότερες αμαξοστοιχίες σε ορισμένες γραμμές. Τη Δευτέρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μειώνει τον αριθμό των υπεραστικών τρένων μεταξύ Άμστερνταμ και Χάγης, Ρότερνταμ και Ουτρέχτης, λόγω των προβλημάτων.

Λύσεις για τα ακριβά εισιτήρια στα τρένα της Ολλανδίας

Αύξηση στις τιμές λοιπόν με χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από την υπηρεσία τρένων στην Ολλανδία που φέτος έχει πάρα πολλά προβλήματα. Ένας οργανισμός που ήταν σχεδόν τέλειος, αλλά μετά την πανδημία έχει πολλά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, ως SuperGreeeks σου είχαμε ετοιμάσει άρθρο για να μάθεις να ταξιδεύεις φτηνά στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks