Λίγα λόγια για το Rüdesheim am Rhein στη Γερμανία

Ruedesheim-γερμανία-αρχιτεκτονική

ΣήΜεΡα θα σας ταξιδέψουμε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Γερμανίας, στην πόλη του Rüdesheim!

🍄 Για την ακρίβεια όλη αυτή η περιοχή που ξεκινάει από το Koblenz και φτάνει μέχρι τη Φρανκφούρτη είναι παραμυθένια. Κάστρα, αμπέλια, υπέροχα τοπία. Από τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης για ποδηλασία και πεζοπορία 🚶🚶‍♀️🚶‍♂️🚶🚶‍♀️🚵‍♂️🚴‍♀️🚴

😎 Προγραμματισμένα έχουμε πάρα πολλά αφιερώματα για την περιοχή!

Επιστρέφουμε στο Rüdesheim 👈

Το Rüdesheim am Rhein βρίσκεται στο κέντρο της Γερμανίας, είναι πάνω στο Ρήνο και ανήκει στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO 😉

🍷 Oι άνθρωποι στην περιοχή παρήγαγαν κρασί από την Ρωμαϊκή εποχή. Τόσο παλιά ιστορία έχει το κρασί εδώ. Παντού θα δεις αμπέλια – θα ενθουσιαστείς με το κρασί της περιοχής, όπως και με τα άλλα τοπικά εδέσματα.

👌 Η περίοδος όμως που ακμάζει αυτή η πόλη είναι τον 15ο και 16ο αιώνα.

👏 Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης του Ruedesheim νιώθεις ότι περπατάς στην παράδεισο. Ερείπια κάστρων, αρχαίες οχυρώσεις, ο λιθόστρωτος δρόμος Drosselgasse, τα ξύλινα κτήρια (Δε θα σας κρύψω ότι λατρεύουμε αυτή την αρχιτεκτονική)! Η παλιά πόλη είναι το κάτι άλλο με τα πλακόστρωτα δρομάκια της.

🍻🌮🍰 Σε όλη αυτή τη διαδρομή θα βρεις υπέροχα μικρά εστιατόρια, μπαρ και μαγαζιά τουριστικά με σουβενίρ.

Στο βάθος είναι το κάστρο του Rheinstein ! Σαν ψέμα είναι αυτό το μέρος… *Πολλά τα κάστρα στο Ρήνο. Γι’ αυτό το κάστρο και άλλα περισσότερα θα έχουμε ειδικά αφιερώματα στο άμεσο μέλλον*

🍷 Αν βρεθείς στην περιοχή στα τέλη Αυγούστου θα πετύχεις και τη γιορτή του κρασιού στην παλιά πόλη ☀️

🌠 Η πόλη είναι φημισμένη και για το Χριστουγεννιάτικο χωριό της – το χριστουγεννιάτικο μάρκετ της περιοχής φιλοξενεί τη μεγαλύτερη φάτνη στη Γερμανία! 🎄 Αξίζει, πίστεψε με!

Η Γερμανία φημίζεται για τα Χριστούγεννα και τα Χριστουγεννιάτικα μάρκετ / χωριά της – Δείτε εδώ πληροφορίες και τις ημερομηνίες για τα Χριστουγεννιάτικα χωριά της Γερμανίας*2022!

📜[ΙΣΤΟΡΙΑ]

25 Νοεμβρίου το 1944 ένας σφοδρός αεροπορικός βομβαρδισμός έκανε στάχτη τη γειτονιά γύρω από τις καθολικές και τις ευαγγελικές ενοριακές εκκλησίες. Ένας παιδικός σταθμός επίσης δεν γλίτωσε- περισσότεροι από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν εκείνη τη μέρα.

Το καλύτερο όμως, σου το κράτησα για το τέλος: Βόλτα με το ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ! Βόλτα πάνω από κάστρα, αμπέλια, μοναστήρια! Μια μοναδική βόλτα που κυριολεκτικά σε συνδέει με την περιοχή, με τη φύση της!

🎒 Oι SuperGreeks προτείνουν ανεπιφύλακτα αυτή την πόλη για μονοήμερη εκδρομή ή πολυήμερες διακοπές, σε συνδυασμό με περισσότερες περιοχές πάνω στο Ρήνο και τα περίχωρα 🧳

Από τη Φρανκφούρτη με το τρένο είσαι μόλις σε μια ώρα και 20 λεπτά, ενώ με το αυτοκίνητο σε μια ώρα. Aπό Ντίσελντορφ με το τρένο είναι κάτι περισσότερο από 2 ώρες για να φτάσεις σε αυτή τη μικρή, παραμυθένια πόλη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks