Πληροφορίες για τη φόρμα ταξιδιωτών που επιστρέφουν στο Βέλγιο

Βέλγιο-φόρμα-ταξίδια


Το Βέλγιο θα εφαρμόσει νέους περιορισμούς για να σταματήσει την περαιτέρω εξάπλωση του κορονoϊού αντί να χαλαρώσει περαιτέρω τα μέτρα, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός Σόφι Βιλμές σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. Διαβάστε όλη την συνέντευξη τύπου και τα νέα μέτρα εδώ. Ανάμεσα στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την πρωθυπουργό του Βελγίου ήταν η συμπλήρωση μιας φόρμα για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν στο Βέλγιο.

Όλοι οι ταξιδιώτες άνω των 16 ετών θα πρέπει πλέον να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία ταξιδιού, όπως το ποιος ήταν ο αριθμός πτήσης τους ή ποια θέση είχαν στο τρένο και ποιες μέρες ταξίδευαν. Απαιτούνται επίσης προσωπικές πληροφορίες, όπως ο αριθμός τηλεφώνου και το email σας. Τη φόρμα που πρέπει να συμπληρώσουμε την βρίσκουμε εδώ. *Iσχύει η φόρμα γι’ αυτούς που γυρνάνε από χώρες με πορτοκαλί ζώνη.

Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ταξιδιωτικών μέσων για την συμπλήρωση της φόρμας, σύμφωνα με την Wilmès. «Είτε επιστρέφεις με τα πόδια, με τρένο ή αεροπλάνο, δεν έχει καμία σημασία. Η συμπλήρωση της φόρμας είναι υποχρεωτική για όλους όσους εισέρχονται στη χώρα μας », είπε.

Τόνισε την σημασία της παρακολούθησης και της ανίχνευσης ανθρώπων τώρα που οι αριθμοί μόλυνσης αυξάνονται ξανά και διευκρίνισε ότι για τους ταξιδιώτες που δεν συμπληρώνουν τη φόρμα μπορεί να πληρώσουν πρόστιμα.

Ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το χρώμα των διαφόρων ζωνών εντός της ΕΕ, και τι σημαίνει αυτό για το ταξίδι σας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του τμήματος Εξωτερικών Υποθέσεων.

Για κάθε νέα είδηση που θα προκύπτει για τα ταξίδια μας, το Βέλγιο και τα νέα μέτρα θα ενημερώνεστε στην ελληνική γλώσσα από το SuperGreeks.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks