Φθινοπωρινός καύσωνας σε Ολλανδία και Βέλγιο

παραλία-καιρός-benelux

Τα τελευταία χρόνια στο Benelux ο Σεπτέμβριος έχει καλή θερμοκρασία και συχνά ηλιόλουστες ημέρες. Απ’ ότι φαίνεται για φέτος θα έχουμε την ευκαιρία για λίγο ακόμα να απολαύσουμε τον ήλιο και γιατί όχι και να λιαστούμε σε κάποια παραλία τις ημέρες που ο υδράργυρος θα φτάσει τους 31 ° C . Ο καύσωνας ξεκινάει από την Κυριακή. Σε Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο ο καιρός θα είναι παρόμοιος και για όλους εμάς που ζούμε σε αυτά τα μέρη θα είναι μια τελευταία καλή ευκαιρία για ζεστή εξόρμηση.

Μέχρι την Κυριακή αναμένουμε συννεφιά με κατά τόπους ηλιοφάνεια. Σήμερα σε κάθε περίπτωση ο καιρός θα είναι ζεστός, χωρίς αέρα, με αρκετή ηλιοφάνεια.

Από την Κυριακή ξεκινάει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, η οποία θα είναι μια ξηρή και ηλιόλουστη ημέρα σε Βρυξέλλες και Άμστερνταμ. Η θερμοκρασία στις περιοχές μας θα φτάσει την Κυριακή τους 22-24 ° C.

Μέχρι τη Δευτέρα, η θερμοκρασία προβλέπεται να αυξηθεί στους 28 ° C στα 2 μεγάλα αστικά κέντρα του Άμστερνταμ και Βρυξελλών και στους 31 ° C την Τρίτη, η οποία αναμένεται να είναι η πιο καυτή ημέρα.

Και τι καλύτερο τις ημέρες με ηλιοφάνεια από μια εκδρομή σε κάποια όμορφη πόλη ή χωριό, ή σε ένα δάσος και γιατί όχι για μια τελευταία βουτιά σε κάποια παραλία.

Διαβάστε το άρθρο μας για το Βέλγιο και εκδρομή στις Αρδέννες:

Προτάσεις για εκδρομή στην Ολλανδία

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!