Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 22.09.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Τις τελευταίες ημέρες ξεπερνάμε κάθε ημέρα τα 1000+ κρούσματα στο Βέλγιο. Όλες οι τάσεις είναι ανεβασμένες.

Τα κρούσματα

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 12 μέχρι 18 Σεπτεμβρίου, κατά μέσο όρο 1232 άτομα ήταν θετικά για το νέο κορονοιό, αύξηση 50.1% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του Sciensano.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Βέλγιο, από την αρχή της πανδημίας, είναι  103392.

Για τα Τεστ κορονοιού στο Βέλγιο

Σύμφωνα με τα στοιχεία του του Sciensano, πραγματοποιήθηκαν 34.800 τεστ για τον κορονοιό κατά μέσο όρο την ημέρα την τελευταία εβδομάδα, περίπου 4.000 περισσότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Από την έναρξη της πανδημίας, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά περίπου 2,9 εκατομμύρια τεστ κορονοιού. Διαβάστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το τεστ κορονοιού στο Βέλγιο.

This image has an empty alt attribute; its file name is signmaker.jpg

Εισαγωγές στα νοσοκομεία του Βελγίου

Μεταξύ 14 και 20 Σεπτεμβρίου, κατά μέσο όρο υπήρχαν 50 νοσηλευόμενοι ανά ημέρα. +60% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Συνολικά, 486 ασθενείς βρίσκονται στο νοσοκομείο. Από αυτούς τους ασθενείς, οι 87 βρίσκονται σε εντατική θεραπεία. Συνολικά αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 486 άτομα στα νοσοκομεία του Βελγίου λόγω Covid-19. Οι τάση αυτή είναι αρκετά αυξημένη σε σύγκριση με πριν ένα μήνα.

Άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή λόγω Covid-19 στο Βέλγιο

Ο μέσος αριθμός θανάτων μειώθηκε σε 2 ανά ημέρα κατά την τελευταία εβδομάδα. Ενώ όλες οι τάσεις ανεβαίνουν στη τάση με τους θανάτους από κορονοιό έχουμε μια μείωση. Ο αριθμός θανάτων προ περίπου μιας εβδομάδος ήταν 3.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στο Βέλγιο από την αρχή της πανδημίας είναι 9950. Τη χθεσινή ημέρα 2 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή στο Βέλγιο λόγω covid19.

Για τεστ κορονοιού στο Βέλγιο διαβάστε εδώ

Για την PLF φόρμα στο Βέλγιο εδώ

Αγαπητοί SuperGreeks, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται, να αποφεύγετε τα μεγάλα πλήθη, να πλένετε τακτικά τα χέρια σας και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε 🙂 O κορονοιός υπάρχει και είναι ανάμεσα μας δυστυχώς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks