Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 27.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

553 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Δευτέρα 27.04.2020. Υπάρχουν ως τώρα 46687 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 127 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 93 πήραν εξιτήριο. Συνολικά 4355 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου.

Ψάχνεις για ηλεκτρολόγο στο Βέλγιο; #SuperGreeks 🙂

113 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 7207 άνθρωποι. Από αυτούς τους 113 που έφυγαν από τη ζωή οι μισοί ήταν σε νοσοκομείο και οι υπόλοιποι σε οίκους ευγηρίας.

Και μετά την καραντίνα… Πάμε για Hair Styling στις Βρυξέλλες!

Ο ιολόγος είπε ακόμα

“Πρέπει να είμαστε σαφείς: στην τρέχουσα φάση της επιδημίας, πρέπει να μείνουμε στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε για να αποτρέψουμε την εξάπλωση”, τόνισε ο ιολόγος Steven Van Gucht κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Εθνικού Κέντρου Κρίσεων. “Αλλά μπορούμε σταδιακά να χαλαρώσουμε τα μέτρα, και τα βασικά μέτρα θα συνεχίσουν φυσικά να ισχύουν. Και τώρα προστίθενται και οι μάσκες στα νέα μέτρα.” Από τις 4 Μαΐου, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις δημόσιες συγκοινωνίες και σε πολυσύχναστα μέρη. “Τώρα που η πρώτη φάση της επιδημίας μπαίνει αργά υπό έλεγχο, τα μέτρα μπορούν σταδιακά να καταργηθούν”, δήλωσε ο Van Gucht. “Ωστόσο, παραμένει σημαντικό να τηρούνται οι πέντε βασικές αρχές, οι μάσκες είναι ένα νέο στοιχείο αυτού.”

Για τα νέα μέτρα

Απάτες

Το Κέντρο Κρίσεων προειδοποιεί για πολλές ψεύτικες ιστοσελίδες που δήθεν πουλάνε μάσκες. Αυξήθηκαν πολλοί οι απάτες και πολλές νέες έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες με προϊόντα για τον κορονοιό. Γι ‘αυτό να είστε σε επιφυλακή », είπε ο εκπρόσωπος Yves Stevens. “Προσπαθήστε να εξετάζετε καλά την ιστοσελίδα πριν κάνετε μια αγορά. Εάν η προσφορά φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον είναι απάτη. Υπάρχει πιθανότητα τα προϊόντα να μην παραδοθούν ποτέ και να χάσετε τα χρήματα σας.

*Για τις απάτες το κέντρο κρίσεων μίλησε στις 23.4.2020, αλλά θα το αναρτούμε πάντα στην καθημερινή μας ενημέρωση, ώστε να προσέχουν άπαντες από τους απατεώνες. Είναι μεγάλο το πρόβλημα που υπάρχει με τις ηλεκτρονικές απάτες.

Δείτε και το σχετικό άρθρο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας:

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη του SuperGreeks με τον καθηγητή και ερευνητή Αναστάσιο Περράκη. *Συζητάμε για τον COVID-19, την εποχιακή γρίπη, την Ελλάδα, την Ολλανδία και το Βέλγιο, τα μέτρα που πάρθηκαν, τα τεστ, τα συστήματα υγείας και άλλα περισσότερα.

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks