Φρέσκα κουλούρια 28/01/21 – Tα σημερινά πρωινά νέα από την Ολλανδία…

Κάθε μέρα, Καλημέρα!

Κάθε μέρα φρέσκα, πρωινά κουλούρια με φρέσκιες ειδήσεις από την Ολλανδία.

Βάλε καφεδάκι και διάβασε τα πρωινά νέα ☕️

Ελληνικές επιχειρήσεις στην Ολλανδία #SuperGreeks

Ο υπέροχος Γιακουμάκης “διέλυσε” και τη Φίτεσε σκοράροντας 4 γκολ

Δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τα σημερινά μας κουλουράκια με τις γκολάρες του Γιώργου Γιακουμάκη εναντίον της Φίτεσε αυτή τη φορά. Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε στο χθεσινό ματς με την Τρίτη Φίτεσε 4 φορές! Πριν καν βγει το ημίχρονο ο Έλληνας επιθετικός είχε κάνει χατ-τρικ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει “τρελάνει” τους φιλάθλους στην Ολλανδία και την υπόλοιπη Ευρώπη. 1ος σκόρερ στην Ολλανδία – 3ος στην Ευρώπη πίσω από τον Κριστιάνο.

Διαβάστε το άρθρο του supergreeks.eu για τη χθεσινή εμφάνιση του «Γιακούμ», δείτε τα γκόλ, διαβάστε για τα ρεκόρ του σε Ολλανδία και Ευρώπη.

5η νύχτα απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην Ολλανδία και όλα ήσυχα

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ολλανδία για 3 ημέρες καιγότανε η χώρα από άκρη σε άκρη. Επεισόδια σε όλη τη χώρα λάμβαναν παντού. Χαρακτηρίστηκαν από την αστυνομία ως τα χειρότερα επεισόδια των τελευταίων 40 ετών.

Την 5η νύχτα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην Ολλανδία όλα ήταν ήσυχα. Ακόμα και στις πόλεις του Ρότερνταμ, Αιντχόφεν, Χάγη και Άμστερνταμ δεν αναφέρθηκε το παραμικρό από επεισόδια.

Πολλά από τα επεισόδια υποκινούνταν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – η Ολλανδική αστυνομία έχει κλείσει πολλά τέτοια γκρουπάκια στο διαδίκτυο και έχει συλλάβει αρκετά άτομα για τη συμμετοχή τους και υποκίνηση σε αυτά.

Δε χρειάζεται να βγάλουμε τον στρατό έξω, λέει ο Ρούτε

Δεν υπάρχει λόγος να βγάλουμε έξω τον στρατό για να μετριάσουμε τις ταραχές αυτή τη στιγμή, αλλά ούτε υπάρχει ταμπού για να το κάνουμε αν χρειαστεί, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μάρκ Ρουτε στους βουλευτές κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο την Τετάρτη για τα πρόσφατα επεισόδια των προηγούμενων ημερών.

Ο ακροδεξιός Wilders κάλεσε την κυβέρνηση να έχει τον στρατό σε αναμονή για ενδεχόμενα επεισόδια, λέγοντας ότι οι στρατιώτες θα είναι σε θέση να απαλλάξουν την πίεση από την αστυνομία, η οποία είναι ήδη υπερβολική. «Για αυτό έχουμε στρατό», είπε στους βουλευτές. «Ας ελπίσουμε ότι οι ηλίθιοι θα σταματήσουν τα επεισόδια, αλλά αν δεν το κάνουν… πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Στρατηγική εξόδου από το Lockdown

Η ολλανδική κυβέρνηση επεξεργάζεται μια στρατηγική εξόδου για να βγάλει τις Κάτω Χώρες από το lockdown εάν συνεχίσουν τα κρούσματα και όλες οι τάσεις συνεχίσουν να πέφτουν.

Σε αυτή την περίπτωση και σύμφωνα με το πλάνο της κυβέρνησης αρχικά θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, θα αρθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας, θα ανοίξει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα καταστήματα και επαγγέλματα επαφής θα ανοίξουν αργότερα. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από πηγές της AD.

Σπίτια στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία χτίστηκαν 69322 σπίτια την περυσινή χρονιά. 2000 δηλαδή λιγότερα σπίτια από το 2019.

Για να μπορέσει να καλύψει η Ολλανδία τη ζήτηση στα σπίτια έχει τεθεί στόχος 75000 νέων κατοικιών τον χρόνο ως το 2025.

Τα περισσότερα σπίτια χτίστηκαν στο Zuid-Holland και τη Χάγη. Ακουλουθούν η Βόρεια Ολλανδία και Βορειο Μπράμπαντ.

Παιδιά με κατάθλιψη λόγω lockdown

Για τα παιδιά που έχουν ψυχολογικά προβλήματα υπάρχει μία γραμμή που μπορούν να τηλεφωνήσουν και να αναφέρουν τα όσα θέλουν και χρειάζονται “Kindertelefoon”.

Οι κλήσεις σχετικά με την κατάθλιψη αυξήθηκαν κατά 21% σε σύγκριση με το πρώτο lockdown.

Είναι πολλές οι περισσότερες κλήσεις για ψυχικά προβλήματα.

Μια ερώτηση για παράδειγμα των παιδιών είναι: ¨Πότε και πως μπορώ να επισκεφτώ τη γιαγιά μου; ¨

Είναι σημαντικό να προστατέψουμε τα παιδιά μας SuperGreeks μου 🙂 Δημιουργία, δημιουργία, δημιουργία!


Δείξτε μας αν αγαπάτε ❤️, ενθουσιάζεστε 😮 ή Likάρετε 👍 τα κουλουράκια μας!


Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks