Δουλειές σε ξενοδοχεία και HORECA στην Ολλανδία

δουλειές-ξενοδοχεία-ολλανδία-εστιατόρια

Zoύμε σε μια εποχή (Ιούλιος 2022) που όλα τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις στην Ολλανδία αναζητούν προσωπικό. Ζούμε στην εποχή όπου οι θέσεις εργασίες στην Ολλανδία είναι περισσότερες από τους υποψήφιους εργαζόμενους με αποτέλεσμα να είναι μια τεράστια ευκαιρία για όλους εδώ να επαναδιαπραγματευτούν τον μισθό τους και τις συνθήκες εργασίες, αλλά και γι’ αυτούς που θέλουν να μεταναστεύσουν στις Κάτω Χώρες να βρούνε εύκολα μια δουλειά με αξιοπρεπή μισθό.

Δουλειά αυτή τη στιγμή βρίσκεις παντού στην Ολλανδία. Κυριολεκτικά παντού και σχετικά εύκολα. Η εύρεση σπιτιού είναι η μόνη σου δυσκολία αυτή την εποχή για να μεταναστεύσεις στις Κάτω Χώρες, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Πώς έχει προκύψει αυτό το μεγάλο κενό;

Το σέρβις δεν είναι καλό σε πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ που έχει τεράστια προβλήματα μέχρι το τελευταίο συνοικιακό μαγαζί των μεγάλων πόλεων στην Ολλανδία, έχει προβλήματα γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.

Απόρροια της πανδημίας – αρκετοί μετανάστες λόγω και των μηδενικών συμβολαίων έπρεπε να φύγουν πίσω στις χώρες τους, ενώ αυτή τη στιγμή παρότι αρκετοί έχουν επιστρέψει, δεν έχουν επιστρέψει όλοι. Το αποτέλεσμα είναι να ψάχνουν σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις προσωπικό και να μη βρίσκουν, μιας και οι εργαζόμενοι μπορεί να μην έχουν επιστρέψει, αλλά η κίνηση έχει επιστρέψει στα χρόνια προ-πανδημίας. Ο τουρισμός επίσης. Το κενό τεράστιο στην αγορά τεράστιο.

Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι αυτά που δείχνουν να έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή. Σχεδόν κάθε ξενοδοχείο αναζητά προσωπικό σχεδόν σε κάθε θέση. Από σερβιτόρους, ρεσεψιόν μέχρι μάνατζερς και μάγειρες.

Στο supergreeks.eu καταγράψαμε 3 ιστοσελίδες που θα σε βοηθήσουν με την εύρεση μιας θέσης εργασίας στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο HORECA και τα ξενοδοχεία:

Αν ψάχνεις για δουλειά στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, τότε αυτό θα είναι μάλλον μια εύκολη υπόθεση για σένα. Να προσέχεις αρκετά με τα SCAMS και με διάφορα fake agencies που υπάρχουν για την εύρεση θέσεων εργασίας.

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Event Image

4 ώρες webinar

Οδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Διάβασε περισσότερα