Η γερμανική κουζίνα…

φαγητό

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη γερμανική κουζίνα. Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! Φιλική συμβουλή: Καλύτερα να έχετε φάει πριν διαβάσετε το άρθρο. Είναι σίγουρο ότι θα πεινάσετε!

Εμείς πάντως αγαπάμε σνίτσελ με πατατούλες και αγριογούρουνο κάποιες άλλες φορές στα κλασσικά, παραδοσιακά μαγαζιά που βρίσκουμε κυρίως στην επαρχία.

Ενώ η γερμανική κουζίνα μπορεί να συνδέεται με δύο υλικά- πατάτες και sauerkraut – στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτά. To γερμανικό φαγητό είναι απίστευτα ιδιαίτερο και αντλεί έμπνευση από τις πολωνικές, τουρκικές και εβραϊκές παραδόσεις μαγειρικής, μεταξύ άλλων. Επίσης, κάθε κρατίδιο (Bundesland) διαθέτει τα δικά του παραδοσιακά και αγαπημένα πιάτα. Από το Lapskaus στο βορρά στο Maultaschen στο νότο, είναι εκπληκτικό πόσο μπορεί να διαφέρει είναι το γερμανικό φαγητό βάσει τοποθεσίας.

Μια επισκόπηση της γερμανικής κουζίνας

Η γερμανική κουζίνα έχει τη φήμη ότι είναι μονότονη και χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση. Αυτό μπορεί να ίσχυε για τις πρώτες γερμανικές φυλές, που τρέφονταν κυρίως με κριθάρι, σιτάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα και διάφορα κρέατα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η γερμανική κουζίνα απέκτησε μεγαλύτερη ποικιλομορφία και άρχισε να περιλαμβάνει περισσότερα συστατικά. Αυτά περιλάμβαναν υλικά, όπως σταφύλια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή του κρασιού, καθώς και άλλα φρούτα και λαχανικά.

Σχετικά άρθρα:

Γερμανία: Όσα θέλετε να ξέρετε για τα σούπερ μάρκετ

Οι πιο δημοφιλείς μπύρες της Γερμανίας

Πρόσθετα δημητριακά, όπως η σίκαλη, προστέθηκαν επίσης αργότερα, πιθανότατα από τους Ρωμαίους. Ενώ η σύγχρονη γερμανική κουζίνα θεωρείται πιο ελαφριά και με μεγαλύτερη ποικιλία, εξακολουθεί να υποχωρεί στην πλούσια παράδοση της χώρας, η οποία χρησιμοποιεί εποχιακά τρόφιμα, όπως το Grünkohl (πιάτο λάχανου) το χειμώνα και το rote Grütze (μια κόκκινη σάλτσα μούρων) το καλοκαίρι.

Η γερμανική διατροφή‎

Οι Γερμανοί τείνουν να τρώνε τρία γεύματα την ημέρα, αλλά μερικές φορές, κάνουν μια εξαίρεση για ‎‎το Kaffeezeit‎‎, που σημαίνει “ώρα για καφέ”. Επίσης, αναφέρεται ως ‎‎Kaffee und Kuchen‎‎, (καφές και κέικ), αυτό είναι όταν – όπως υποδηλώνει το όνομα – οι άνθρωποι απολαμβάνουν έναν καφέ με μια φέτα κέικ.

Συνήθως το κάνουν αυτό στις 15:00, ωστόσο, πολλοί άνθρωποι στη βόρεια Γερμανία τρώνε επίσης τσάι με ένα σνακ γύρω στις 11:00.

Μείνετε συντονισμένοι και χορτάτοι γιατί θα μιλήσουμε ξανά για τη γερμανική κουζίνα!

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks