[Βέλγιο-Breaking] Συνεδριάζει την επόμενη εβδομάδα η Συμβουλευτική Επιτροπή-Τι πρέπει να περιμένουμε;

velgio-metra-koronoios

Η επόμενη συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Βελγίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να συζητήσει τις εξελίξεις πριν από την επανεκκίνηση των σχολείων στις 19 Απριλίου.

Σε αυτή η νέα συνάντηση, η Συμβουλευτική Επιτροπή θα κληθεί να αξιολογήσει την επιδημιολογική κατάσταση, καθώς και την απόδοση των μέτρων που ανακοινώθηκαν κατά την προηγούμενη συνάντηση, στις 24 Μαρτίου.

Στην τελευταία συνάντηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής, είδαμε ότι το Βέλγιο αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη χαλάρωση των μέτρων και να εφαρμόσει μια “παύση για το Πάσχα” ή αλλιώς ένα “φρένο έκτακτης ανάγκης” σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα και τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία COVID-19. Επίσης, τα μαθήματα σταμάτησαν στα σχολεία από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Παρόμοια άρθρα

[Breaking] Αναλυτικά ό,τι ειπώθηκε από τον Πρωθυπουργό του Βελγίου στη συνέντευξη Τύπου για τα νέα μέτρα

Βέλγιο: Όλα όσα μπορείτε (και δε μπορείτε) να κάνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα

Τα κομμωτήρια, τα ινστιτούτα αισθητικής και μασάζ έκλεισαν ξανά, ενώ ταυτόχρονα οι εξωτερικές συγκεντρώσεις περιορίστηκαν και πάλι σε 4 άτομα κατ’ ανώτατο όριο. Η τηλεργασία παραμένει υποχρεωτική και θα υπάρξουν «πρόσθετοι έλεγχοι και αυστηρότερες κυρώσεις» για εταιρείες που δεν ακολουθούν αυτό το μέτρο.

Η απαγόρευση των μη απαραίτητων ταξιδιών παραμένει επίσης σε ισχύ. “Δεν είναι η ώρα για ταξίδια στο εξωτερικό. Η τρέχουσα απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω COVID-19 παραμένει σε ισχύ και δεν επιτρέπονται τα μη απαραίτητα ταξίδια εντός του Βελγίου”, έχει δηλώσει ο Alexander De Croo.

Η ημερομηνία, κατά την οποία θα συναντηθεί η Συμβουλευτική Επιτροπή του Βελγίου δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Το μόνο που γνωρίζουμε, είναι ότι θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Τέλος, ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί η ατζέντα των θεμάτων ή τα μέτρα που αναμένεται να απασχολήσει τη Συμβουλευτική Επιτροπή.


Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks