Βέλγιο: Πώς να πας από / προς το αεροδρόμιο του Σαρλερουά

σαρλερουά-αεροδρόμιο-λεωφορείο-ταξί-τρένο

Στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά μπορείς να πας γρήγορα και εύκολα στις μεγάλες πόλεις του Βελγίου! Πάμε να δούμε πως, πόση ώρα χρειάζεται και πόσο κοστίζει να πας από το αεροδρόμιο του Σαρλερουά στις Βρυξέλλες και το αντίστροφο.

Το αεροδρόμιο Charleroi, γνωστό ως Brussels South Charleroi Airport (CRL), χρησιμεύει ως βασικός κόμβος για ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις πόλεις του Βελγίου ή να φύγουν από αυτό για ταξίδια σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Είτε κατευθύνεστε προς την πρωτεύουσα των Βρυξελλών, την πρωτεύουσα των διαμαντιών Αμβέρσα ή τον πολιτιστικό κόμβο της Γάνδης, υπάρχουν διάφορες επιλογές μεταφοράς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Διάβασε ακόμα :

Βέλγιο: Πώς να πας από / προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Λεωφορείο

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε από το αεροδρόμιο Charleroi στις Βρυξέλλες είναι με λεωφορείο. Το ταξίδι μπορεί να διαρκέσει περίπου μία ώρα και τα εισιτήρια έχουν λογικές τιμές. Τα λεωφορεία έχουν προγραμματιστεί να ευθυγραμμίζονται με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις πτήσεων, διασφαλίζοντας την έγκαιρη μεταφορά.

Οι τιμές ποικίλλουν, αλλά ένα τυπικό εισιτήριο απλής μετάβασης μπορεί να κοστίζει περίπου 14-17 €.

Η στάση στις Βρυξέλλες γίνεται στο Brussels South και από εκεί μπορείτε να πάρετε το τρένο και για τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις του Βελγίου.

Τρένο

Αν και το αεροδρόμιο Charleroi δεν έχει απευθείας σύνδεση με το τρένο, μια σύντομη διαδρομή με το λεωφορείο σας συνδέει με το σιδηροδρομικό σταθμό Charleroi South, από όπου τα τρένα εξυπηρετούν πολλούς προορισμούς σε όλο το Βέλγιο. Αυτή η επιλογή συνδυάζει την οικονομική προσιτότητα ενός λεωφορείου με την ταχύτητα και άνεση ενός τρένου.

Το κόστος ολόκληρου του ταξιδιού, αν θεωρήσουμε ότι ο τελικός σας προορισμός είναι οι Βρυξέλλες κοστίζει 20-25 ευρώ.

Ταξί

Τα ταξί παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση από πόρτα σε πόρτα από το αεροδρόμιο Charleroi. Αν και αυτή είναι η πιο ακριβή επιλογή, προσφέρει ευκολία, ειδικά για όσους έχουν βαριές αποσκευές.

Εμείς για τις μετακινήσεις μας στο Βέλγιο επιλέγουμε τις υπηρεσίες του κου Βανάκα. Mπείτε στον επαγγελματικό κατάλογο των Ελλήνων επαγγελματιών του εξωτερικού και θα βρείτε τηλέφωνο και άλλα στοιχεία επικοινωνίας, πληροφορίες για την υπηρεσία ταξί που σας προτείνουμε.

Η επιλογή της μεταφοράς από το αεροδρόμιο Charleroi εξαρτάται από το ισοζύγιο κόστους, ευκολίας και χρόνου. Κάθε επιλογή προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία, αλλά όλες θα σας παραδώσουν με ασφάλεια στον προορισμό σας, έτοιμοι να εξερευνήσετε την ομορφιά του Βελγίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks