Τα φεστιβάλ της Ολλανδίας

φεστιβάλ-ολλανδία

Η Ολλανδία είναι μια χώρα που πάντα κάτι γίνεται, που δεν κοιμάται ποτέ. 1100 φεστιβάλ σε ένα χρόνο πραγματοποιούνται, κατά μέσο όρο 21 φεστιβάλ / εβδομάδα.

festival-ολλανδία
Back view of crowd of fans watching live performance on music concert at night. Copy space.

Η πολυπολιτισμική φύση της χώρας και η πλούσια παράδοση στον τομέα των φεστιβάλ σε κάνουν να μην βαριέσαι ποτέ στην Ολλανδία!

Όλο το χρόνο, η Ολλανδία φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα φεστιβάλ που καλύπτουν κάθε είδους ενδιαφέρον και γούστο. Από μουσικά φεστιβάλ με παγκοσμίως γνωστούς καλλιτέχνες μέχρι φεστιβάλ τέχνης, ταινιών, φαγητού και πολιτισμού, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες.

Το πιο γνωστό φεστιβάλ είναι η King’s Day (Ημέρα του Βασιλιά) και το gay pride στο Άμστερνταμ.

Επιπλέον, η Ολλανδία φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη. Το “Pinkpop” για παράδειγμα, είναι ένα από τα παλαιότερα φεστιβάλ στην Ολλανδία και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούνιο, το Reggae Lake που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούλιο στο Ρότερνταμ, τον Άυγουστο στο Άμστερνταμ. τα πάρα πολλά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής προσελκύουν υπερβολικά πολύ κόσμο σε κάθε γεγονός.

kingday-βασιλιάς-Άμστερνταμ-γιορτή

φυσικά, υπάρχουν τα φεστιβάλ φαγητού (πάρα πολλά τέτοια γαστρονομικά φεστιβάλ), τα φεστιβάλ κινηματογράφου (βλέπε Άμστερνταμ). Φεστιβάλ τέχνης, φεστιβάλ που συμμετέχει όλη η πόλη, όπως π.χ. το φεστιβάλ του Ρέμπραντ στο Λάιντεν.

λαιντεν-φεστιβάλ

Η γεωγραφία της χώρας και τα καλά τρένα, επιτρέπουν τους κατοίκους της χώρας να μετακινούνται εύκολα από πόλη σε πόλη για το φεστιβάλ της αρεσκείας τους.

Dome tents camping near lake on a music festival camp site under beautiful sunrise

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks