Δύο άτομα με ένα εισιτήριο στο Βέλγιο για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο

Η βελγική σιδηροδρομική εταιρεία SNCB ξεκίνησε μια προσφορά που επιτρέπει σε δύο άτομα να ταξιδέψουν στην τιμή του ενός κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, από τις 11 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 9 Ιανουαρίου 2022.

Η προσφορά Duo Ticket επιτρέπει σε δύο άτομα να ταξιδεύουν μεταξύ οποιωνδήποτε βελγικών σταθμών στην τιμή 1 κανονικού εισιτηρίου, είτε είναι ένα απλό εισιτήριο είτε μετ’ επιστροφής στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Και οι δύο ταξιδιώτες πρέπει να είναι στο τρένο μαζί – αυτή είναι η μόνη προϋπόθεσή.

Η SNCB ξεκίνησε αυτή την προώθηση για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επιλέξουν την πιο πράσινη μέθοδο μεταφοράς για εορταστικές δραστηριότητες, από επισκέψεις συγγενών μέχρι ταξίδια εντός των πόλεων.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά ή στο σιδηροδρομικό σταθμό (είτε στα μηχανήματα εισιτηρίων είτε στο γκισέ).

Τα Χριστούγεννα στο Βέλγιο είναι μαγικά και όλο και κάπου θα πάμε όσοι θα μείνουμε εδώ. Πάντα μακρυά από συνωστισμό, πάντα με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα για την πανδημία. Aπό τις Αρδέννες, μέχρι τη Φλάνδρα και τα χωριά της Βαλλωνίας θα βρεις παραμυθένια μέρη για μια απόδραση ή διακοπές.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks