Τα σπίτια μας στο εξωτερικό…

cozy

Αυτή τη φορά αρκετοί από εμάς τους Έλληνες του Εξωτερικού ήρθαμε για να μείνουμε στα ξένα για αόριστο χρόνο. Η κατάσταση στην Ελλάδα δε μας επιτρέπει, αρκετούς από εμάς, να μπορούμε να δούμε στο άμεσο μέλλον μια ενδεχόμενη επιστροφή στην πατρίδα και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις ζωές μας εδώ πέρα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής είναι το σπίτι μας. Για να νιώθουμε καλά στο σπίτι μας θα πρέπει να είναι το ομορφότερο του κόσμου και φυσικά να είναι 100% λειτουργικό. Πολλές φορές στο εξωτερικό είναι δύσκολο να βρούμε το πρώτο μας σπίτι λόγω της δυσκολίας που υπάρχει στην Κεντρική Ευρώπη, αλλά όταν το βρούμε προσπαθούμε να το μετατρέψουμε στο ομορφότερο του κόσμου.

Αρκετοί από τους Έλληνες στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία, αγοράζουν πλέον τα δικά τους σπίτια. Άλλοι ακόμα ενοικιάζουμε σπίτια. Σημασία έχει πάντως ότι αγαπάμε και φτιάχνουμε τα σπίτια μας όπως μας αρέσουν.

Άλλοι βάζουμε πολλά λουλούδια, ωραία μουσική και ένα υπέροχο κλίμα.

Διαβάστε ακόμα τα άρθρα μας για αγορά και ενοικίαση σπιτιών σε Ολλανδία, Γερμανία και Βέλγιο

Ψάχνεις σπίτι για ενοικίαση στην Ολλανδία; Όλες οι πληροφορίες.

Γερμανία: Τα πάντα για την ενοικίαση σπιτιού

Κεφάλαιο: Ενοικίαση σπιτιού στο Βέλγιο

Γερμανία: Τα πάντα για την αγορά ενός σπιτιού

Αγορά σπιτιού στην Ολλανδία

Πηγαίνοντας στο εξωτερικό δεν είναι λίγες οι φορές που θα χρειαστούμε έναν άνθρωπο να μας φτιάξει τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά, να μας βάλει ένα καινούργιο πάτωμα.

Επί τη ευκαιρία, ας γνωρίσουμε μερικούς εξαιρετικούς μάστορες που είναι καλλιτέχνες στη δουλειά τους:

Oλλανδία

Yako Klussen:

 • ydraulika-ollandia
 • oikodomikes-ergasies-ollandia
 • anakainiseis-ollandia

Εξαιρετικοί στη δουλειά τους και προσφέρουν: Υδραυλικές – ηλεκτρολογικές εργασίες, αντικατάσταση κουφωμάτων, γκρέμισμα τοίχου, αποξήλωση παλαιών ντουλαπιών, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, τοποθέτηση ταπετσαρίας σε τοίχους – επιφάνειες, εργασίες μόνωσης (θερμομόνωση, υγρομόνωση ή ηχομόνωση).

Επίσης, μπορούν να ασχοληθούν με αλλαγή ή επισκευή δαπέδου, αλλαγή πορτών με πόρτες ασφαλείας, αλλαγή φωτιστικών, ξυλουργικά μερεμέτια και κατασκευές (ντουλάπια – ράφια), συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμού, τοποθέτηση ή αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης.

Nik’s Handyman Services:

Στην Nik’s handyman services έχουν 40 χρόνια εμπειρία εγγυημένης εργασίας. Αναλαμβάνονται πάσης φύσεως τεχνικές εργασίες κυρίως στις περιοχές από Haarlem μέχρι Ουτρέχτη αλλά υπό προϋποθέσεις και στην υπόλοιπη Ολλανδία.

Αναλαμβάνουμε τεχνικές εργασίες που αφορούν τα κουφώματα (Εσωτερικά & Εξωτερικά), υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ελαιοχρωματισμούς και ανακαινίσεις. Ζητήστε μια προσφορά και θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν. Μπορείτε πάντα να τους καλέσετε και να κάνουν μια δωρεάν εκτίμηση

Electrical Projects Amsterdam:

Για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, βλάβες και ότι άλλο χρειαστείς από ηλεκτρολογικά για το χώρο σου στην Ολλανδία έχεις εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο!

Επικοινώνησε τώρα!

Βέλγιο

Perfect wall

Στο Perfect wall Αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία υπάρχει στο σπίτι όπως:

 • Την ανακαίνιση της κουζίνας σας,
 • Την ανακαίνιση του μπάνιου σας, 
 • Τα πατώματα σε πλακάκια η παρκε
 • Την αφαίρεση ταπετσαρίας από τους τοίχους
 • Το βάψιμο σε εσωτερικό κ εξωτερικό χώρο
 • Ανακαινίσεις σοφίτας και στέγης
 • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
 • Βλάβες σε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά
 • Μικρο-εργασίες όπως τοποθέτηση πινάκων, κάδρων, κρέμασμα φωτιστικών, συναρμολόγηση και Αποσυναρμολόγηση επίπλων. 


Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?